AKTUELNO

Kreće drama!

Emisija "Pitanja novinara" večeras će napraviti pravu pometnju, voditeljka Dušica Jakovljević i urednik zabave portala Pink.rs Darko Tanasijević spremili su goruća pitanja predstavnika sedme sile.

Voditeljka Dušica upitala je Baneta Čolaka zbog čega nije prišao bivšoj devojci Ivani Krunić da se pozdrave nakon što je ona večeras ušla u "Zadrugu".

Foto: TV Pink Printscreen

Nije da ne smem, nego ne želim. Smatram da sve što se izdešavalo, nije to zaslužila, ako ima nešto da kaže, neka kaže, drago mi je da se vratila. S obzirom na to da smo ovde, bićemo prinuđeni da pričamo. Mislim da ona meni treba da se izvini, ona mi nije prišla, ja nisam hteo da priđem - rekao je Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja da sam u sličnoj situaciji, mene ne bi oni interesovali, ja bih tražio nju da joj nešto objasnim, gde je ta prevelika ljubav? A držanje govora ovde i svi su bitniji od mene, nema govora. Ja očekujem, ako ne izvinjenje, onda objašnjenje. Ja smatram da ono što smo pričali, ja tako mislim, ja tako osećam. Možda ja grešim... Ja smatram da ništa loše nisam uradio, ona je ta koja je trebala da priđe meni - rekao je Čolak.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'