AKTUELNO

Ovome se nije nadala!

U toku su nominacije, a zadrugari biraju između Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića. Marko Janjušević Janjuš i Stefan Karić kao prijatelji Vladimira Tomovića, koji je inače Mensurov ljuti rival, bili su sledeći koji su glasali.

Janjuš je odlučio da Mini vrati za sve tri nominacije, u kojima je poslala njega u izolaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Poslaću Minu, zato što je ona mene poslala tri puta - rekao je Janjuš.
Što se tiče ovo dvoje ljudi, Minu znam iz spoljnog sveta, dosta mi je pomogla oko učešća. Što se tiče Mensura, dečko sa ozbiljnim kvalitetom, mislim da je ozbiljno zreo, ne podržavam ga u nekim sitaucijama, kao ovo sa Minom. Mislim da je brzoplet. Minu ne mogu da pošaljem, treba da pokažeš da si jaka, ovi klipovi koji se puštaju ovde, nisu samo da bi se ljudi svađali, nego da ti pokažu šta ne treba da radiš. Mnogo te gotivim, da znaš, tu sam za tebe, Mensura šaljem, Minu ostavljam i to je to - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nominacija bivšeg para, teče onako kako sam ja zamišljao. Mina je neko koga ja nikad neću izdati i prodati, međutim, u nekim stvarima je prevršila svaku meru i to radi u zadnje vreme, ne može da joj dopre do glave, život je takav kakav jeste. Ne može ga kreirati po sopstvenoj volji. O Mensuru sam više puta pričao, ja uvek stajem ispred i iza njega, nikad nisam dao da ga neko vređa, isto tako sam mu poslao kritiku na način na koji smatram da treba - rekao je Lepi Mića i poslao Mensura u izolaciju, a sačuvao Minu.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga