AKTUELNO

Za crnim stolom nastala je prava drama.

U "Zadruzi" je uveliko u toku emisija "Gledanje snimaka". Zadrugarima je prikazan snimak gde Ivana Šopić komentariše Ivu Grgurić.

Voditelj Milan Milošević podigao je Ivu Grgurić.

Ja imam osećaj da me Ivana mrzi. Stefan samo zbog nje skače na mene. Ja sam ga i pitala zašto je on toliko kivan na mene. Niti mu se petljam u vezu, niti bilo šta. Oni ne znaju šta je petljanje u vezu. Sve ono što je Ivana radila, dok smo mi bili zajedno, to je bilo petljanje u vezu. Da nema Filipa, videli biste vi šta je petljanje. Ona mene ogovara i vređa. Ja se svađam sa njom, a on skače na mene. Hoćeš da ga braniš (Filipu)?! Gde si bio kad mi je pretio? Mene je strah da dolazim u Beograd, jer mi je Stefan Karić pretio. Ja ne znam šta sam njemu napravila da mi on preti. Mene boli k*rac za njih - rekla je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad sam ja tebi pretio da ću da te gepekujem? Ovo su krucijalne laži - rekao je Karić

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ga nisam branio. Pusti me da kažem. Kad se njih dve svađaju, ne treba ni on (Stefan) ni ja da se mešamo - rekao je Filip Đukić.
Ti si p*čka jedna s podbratkom, p*izda smrdljiva, bolje da si mu sipala "afričku šljivu" možda bi mu se digao na tebe - rekla je Ivana Šopić.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video materijalu ispod teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga