AKTUELNO

Da li je trebalo baš ovako da postupi?

Gošća u večerašnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita" je pobednica "Zadruge 3", Iva Grgurić.

U program se uključio gledalac Bane, koji je izneo brojne pohvale na Ivin račun, a osvrnuo se i na njenu vezu sa Filipom Đukićem.

Oni su isti, nisu se promenili. Oni su ljudi iz naroda. Simaptičan par. Iva je Iva, izuzetno dobra. Pozdravi Milivoja (psa) ili Lea - govorio je gledalac.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo bili lagani, opušteni, nismo planirali nešto, na kraju je ispalo super. Milivoje (pas) je zaspao u mom naručju. Ko ne bi zaspao u mom naručju? - rekla je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

U emisiji je prikazn prilog Ivinog i Filipovog zajedničkog nastupa sa jedne od "Zadrugovizija", pa ju je voditelj Darko Tanasijević pitao koliko je dobro što je bila iskrena u tom odnosu.

Ja sam bila iskrena prema Filipu. Govorila sam mu šta sam osećala, mislila. Mnogi ne mogu da shvate. U životu me mnogo koštalo to što sam iskrena, u "Zadruzi" mi je donelo dobro, narod je to prepoznao. Stvarno sam hrabra, retko ko bi se usudio da kaže svom sadašnjem partneru da misli na bivšeg. To poglavlje je završeno za svagda, moje srce je pripalo Filipu i nakon što smo izašli - rekla je Iva.

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga