AKTUELNO

Naveo je dosta njih!

"Pitanja gledalaca" nikada zanimljivija, u Beloj kući nastao je totalni haos, a naredno pitanje Milan Milošević postavio je Mišelu Gvozdenoviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Izjavio si da je Dragana tvoj tip devojke, a koja ti se najviše sviđa u kući, i u Pabu? - glasilo je pitanje.
Dragana i ja se šalimo u Pabu, ja je stalno zezam kad kaže da ne veruje u ljubav, ima još devojaka, a u Pabu mi je lepa Paula, ali je ne gledam na taj način. Jovana je lepa, Maja, Ivana, Monika, Rialda i Milica Kemez. Tako da ništa, nemam komentar - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom je naredno pitanje bilo za Rialdu Karahasanović.

Rialda, zašto dozvoljavaš Matoroj da planira budućnost sa tobom, i da te mazi? - glasilo je pitanje.
Matora i ja smo razgovarale na tu temu, ona se izjasnila o svojim simpatijama, i to mi je simpatično, ali nisam odreagovala, i rekla sam joj da nisam u toj sferi, i da gajim samo prijateljske simpatije. Ne smatram to grehom, niti joj dajem lažnu nadu - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema lažne nade, ja se zezam samo, da kad izađemo napolje, da će biti jače. Imale smo razgovor, prestala sam sa udvaranjem, vidim sama neke stvari, pa mi je bitnije da je imam za prijatelja. Da mi se sviđa, sviđa mi se, to stoji - dodala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Isto tako radim sa Majom, volim da udovoljavam, mazim, čak i nju isto češkam, ne muvam ja sve devojke - branila se Matora.

Detalji u klipu ispod.

Autor: D.B.

#Zadruga