AKTUELNO

Sprema se haos.

Nataša Radan zamolila je voditelja Boru Santanu da pusti pesmu Šaka Polumente u radio "Amneziji", a nakon toga je Bora porazgovarao sa njom i Erminom Pašović, kojoj je pročitao pitanje Filipa Cara.

Ko ti se od ukućana ne sviđa? - glasilo je pitanje.
Alenova Maja, Ivana Marinković, Milica Kemez i ti Boro. Ostali su na proveri - otkrila je Ermina.

Nataša je zatim progovorila o prepiskama sa Erminom, koje je Pašovićeva pustila u javnost.

Foto: TV Pink Printscreen

Ermina je iznela prepiske, poslala je, ali u tim prepiskama se ne radi o fetišima, pljuvanju, nego da sam rekla da sam se viđala sa Anđelom. To je ta prepiska gde su pominjani Amar i Šako - rekla je Nataša.
Uradila sam to jer smatram da joj Anđelo ne treba, bolja je ovako - odgovorila je Ermina.
Mislim da je Ermina ušla spremnija nego prošle godine, i da zadrugari ne mogu da rezonuju njen nivo rijalitija. Pitali su me zadrugari zašto je nisam oterala u p.m. zbog prepiski. To je prošlo, nemam sada ništa od toga. A i rekla mi je razlog zbog koga je to uradila, tako da... Nije mi ona tad ni pala na pamet kad su izašle prepiske - dodala je Radanova.

Foto: TV Pink Printscreen

Koji je glavni razlog tvog sukoba sa Milicom? - pitao je Bora Erminu.
Nisam još prešla preko sukoba u "Zadruzi 3". Onda je tebe Boro pljuvala, ja sam bila na njenoj strani, pa me je pljuvala kada sam joj rekla da imaš devojku. Rekla je da je to moja igra. Izdala me je u "Zadruzi" dva puta, kao i napolju. Zvala me je, rekla da si je tukao, ja sam joj rekla da imaš devojku, ona je pop*zdela, pitala kako izgleda ta devojka, da bi pred ulazak u "Zadrugu" rekla da sam je slagala, da je to moja igra. Rizikovala sam prijateljstvo sa tobom, da bi me ona prodala. Prvu je ne diram, ona za mene više ne postoji, ali udaraću najniže moguće, spremna sam da se sukobim sa svima - istakla je Pašovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.