AKTUELNO

Šok!

Naredno pitanje u večerašnjoj emisijij "Pitanja gledalaca", postavljeno je za Paulu Hublin: "Zašto ne daš Franu još jednu šansu, vidiš da se živ raspada, a time mrači i Ša"?

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam donela odluku da više neću biti sa njim! Ja razmišljam o tome i borim se i donela sam tu odluku da se ne mirimo, jer ja kad sam bila sa njim on je meni ubio samopouzdanje, i nikada mi nije rekao da sam lepa, i stalno me kritikuje! Ja sa njim ne bih mogla da napravim korak napred, i on je neko ko je mene ostavio a ja sam napolju praštala puno gore stvari, ali polako sve će se saznati. Ja ne znam šta on meni treba da oprašta i on to stalno priča, on kako se ponašao prema devojkama, karma je kučka, ali ja sam veća i sve dođe na svoje. Razlika je jer je meni žao za neke stvari, ali njemu nije i ne oseća krivicu - rekla je Paula.
Ja smatram da su oni neko ko je imao problema u vezi i ja smatram da nekome ako oprostiš da nema nazad. Ako se oprosti, treba i da se zaboravi, ali on ne može da zaboravi i kada vidi da ona sedi sa Anđelom on poludi, a voli je mnogi i sada je zato u mračnoj zoni. Jedino ko može da mu pomogne, jeste Paula i ona je jaka kao zemlja, a on nije! Ja sam video kada su je svi napadali, da je ona neko ko ima nešto čestito u sebi i zato ću da je štitim. Dok ju je Toma napadao, on je sve vreme ćutao - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

To je bio njen izbor, i ja je neću braniti! Da je napada neko drugi, ja bih je branio ali njen izbor kada je napada, ja neću da je branim! - rekao je Fran.
Njen otac daje pare grupama da bi je ljudi voleli - rekao je Toma.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga