AKTUELNO

Nije je štedeo.

Ana Bulatović i Nataša Radan pročitale su šaljive pesmice koje su spremile za "Nedelju ljubavi", a zatim je voditelj Bora Santana u "Amneziji" ugostio Vladimira Tomovića, za koga je Sandra Rešić imala pitanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Prokomentariši ulazak misice i Stefana u vezu sedam dana posle raskida sa Lukom - rekla je Sandra.
Ja sam poslednja osoba koja to treba da komentariše. Verujem da moje mišljenje najviše zanima ljude u kući. Mogu da kažem iz trećeg lica, ne kao Vladimir, jer sam gajio simpatije. Mi od Nove godine nemamo kontakt, niti odnos. Ja izbegavam kontakt, ona mi se nešto slučajno obratila pre dvadesetak dana. Mogu sa strane kao nepristrasan gledalac. Katastrofa, foliranje sa njene strane, užas i za svaku osudu. Stavljam se u ulogu nepristrasnog komentatora. Podržavam što je stavila tačku čim se zaljubila, ali ovo je promišljenost. Znamo da se ona ne vodi srcem, nego razumom. Trebalo je da ovo malo bolje odradi, za svoje lično dobro. Trebalo je da ima malo više šlifa. Možda je taj momak u tom trenutku kad je raskidala bio u njenoj kući... - govorio je Vladimir.
A da je raskinula kad si joj ti pisao pisma, kako bi ti odreagovao? - pitao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Isto kao što bi Stefan trebalo sada. Ja mogu da kažem kao Vladimir da mi je teško što nije tada zbog mene raskinula, ali ovako kao gledalac, trebalo bi da sudimo ljudima po delima, ne rečima. Gledajte šta ljudi rade, ne slušajte ih. Nije odradila pravi potez. Nije slušala ni svoje srce. Sve će da joj se obije o glavu. Ne veza sa Stefanom, on je dobar momak. Ali ja ne bih sigurno odmah ušao u vezu sa njom. Onda bih se pitao na trogodišnjicu naše veze da li bi raskinula sa mnom i odmah ušla u vezi sa nekim. To da je htela u novembru da raskine, to je prazna priča.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.