AKTUELNO

Nova tema!

U toku je emisija "Pitanja novinara", a naredno pitanje je za Maju Marinković:"Ko je bio bolji u krevetu, Čorba ili Mensur?".

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je meni rekla kako bi volela da uđe neki... I kad se posvađamo, samo joj vidiš glavu i danas ide spot, i ona kao igra - rekao je Janjuš.
Sad sama snosi svoje posledice i ovde je sve jasno, ja sam lagan sad - rekao je Čorba.
Ovako reaguje čovek koji je ostavljen! Ja znam da je on povređen, i da zapaža svaki moj korak i on se bavi sa mnom, ali ja ne mogu da kažem da komentarišem, i on mene provocira za stolom - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je perfidna i tako ga bocka, to samo neko ko je glup ne vidi i možemo samo da se lažemo da ne rade i ona i on - dodao je Čorba.
Mene su optužili što je podržavam, jer znam njenog oca i kada sa Miljanom nisam razgovarao, komentarisao sam sa strane i sada vidimo posledice na sve. Miljana je svoju majku polivala vodom zbog j... I ona je trebalo da se opere od svega, a ona mi priča kako joj puštaju pesmu i skuvana od emocija, izlazi iz paba kao da pije vodu. Kada sam video šta sve radi, ja sam nju iskritikovao i ne može da joj opravdanje bude Teodora, jer sa Čorbom tako ne može, i Čorba se distancira od nje i promenio je mišljenje. Oni treba da raskače, ili ozvaniče vezu, a Maja pokušava da budu zajedno, jer ona želi da dokaže da Janjuš nije bio u pravu. Ona kada je trebalo da prezupči na bolje, ona se vratila nazada i on je jako tvrd na tim stvarima, i preko ovoga neće moći da pređe - rekao je Kristijan.
Nećemo nikada da ozvaničimo vezu! - dodao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao da će on ovo da iskoristi kako bi ti dao nogu u d*pe, da se više ne bi folirao! - rekao je Đedović.

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga