AKTUELNO

Iskrena i surova!

U toku je emisija "Gledanje snimaka", a naredni klip koji su zadrugari imali prilike da vide, ticao se ogovaranje Sandre Rešić od strane Nataše Radan.

Nikada nisam rekla da mi je muka od Nataše, a Ermina je neko ko očajno igra rijaliti. Ti mene nerviraš, znaš koliko te volim, i dođeš da mi kažeš kako sam folirant. Nataša je neko za koga nisam imala lošu reč ovde. Svi koji se druže sa mnom, sve što ste pričali meni, uvek malo odobrim, ali ja nemam dvadeset godina i ne može niko da me prevesla. Teko mi je jer je ovakva situacija, a niste svesni šta se priča o vama, a ja ispadam najgora. Nataša znam da voli i mene i Rialdu. Da ne podnosiš Milicu, Minu i Sanju. Vidim da ćućurite, a to su laži... - pričala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad sam otišla na radio, i kad me je povredila informacija o Nataši, čula sam za novu informaciju, da je Ermina rekla da sam ja i Rialda folirant. Ja sam tu popi*dela, bilo mi je krivo. Pun mi je ku*ac kako se svi međusobno ogovarate. Zaljubljena nisam, da mi je prijalo, jeste. Rekao je Mića - znam ja sele, tebi ne fali se*s, tebi fali zagrljaj. Najgore što smo uradili nas dvoje je to češkanje. Nikad ga nisam poljubila u vrat. Ermina dobro zna o čemu mi pričamo. Ja ne smatram da sam folirant, ali danas mi je Tara rekla, da sam ja u drugarstvu suzdržana. Za mnoge teme jesam - nastavila je Sandra.
Bila je ova tema, neću da komentarišem - rekla je Rialda.
Ovo što je Nataša rekla jeste bilo u subotu, tako da ne znam šta da se kaže više, ali ako bude posle opet, više neću kriti - dodala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga