AKTUELNO

Čvrst stav.

Debata na temu ljubomore se nastavila, a sledeća zadrugarka koja je imala reč, bila je Monika Horvat.

U trenutku kada osetim da je to nešto bolesno, ja završavam. Jer ne mogu da svoje živce kidam, meni to ne treba. Zato je poslednja veza bila najsavršenija, mogli smo da putujemo jedno bez drugog, tako da postoje zdravi odnosi. A ovo nikad ne bih trpela. Protiv sam ljubomore. Ja nisam pravila te scene. Imala sam mnogo problema u ranijim vezama, bila sam poslušna devojka, da ne bih pravila probleme. On je psihopata bio. Da sam ja stara Monika, ja bih se razvlačila, a sad odmah rešavam. Meni je odnos sa ženama smešan, ja sam bila sa Matorom dva dana, to nije nešto na šta bih se osvrnula ovde. Ja sam osoba koja ne dozvoljava greške više - rekla je Monika.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara i Ša, oni su gori od ove situacije u kojoj sam bila sa momkom psihopatom. Meni je to katastrofa. Meni je to neprijatno, ne volim te situacije. Oni neće uspeti van ako ovako nastave - dodala je Monika.
Nisam nikada imao ljubomoru Tare i Ša. Ako sam imao situaciju, trebao sam odmah prekinuti te stvari. Uvek kad sam bio ljubomoran sam zapravo video nešto - pričao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga