AKTUELNO

Prihvatio je poraz.

Odnos Mine Vrbaški i Filipa Cara i dalje je aktuelan, pa su se i novinari osvrnuli na to, a Filip je najpre analizirao ono što se među njima dešavalo poslednjih par dana:

Nije ona kriva, kriv sam ja, osećali smo se loše kad smo se ponovo spojili. Želim joj sve najbolje. Video sam na njoj da to nije bilo dobro, kao i ona na meni, nemam ništa protiv nje, na neki način je volim. Ja sam sve prvi napravio, prvu uvredu, prevaru. Ja sam video da je istina da sam joj bio igra, da joj se sviđa Mišel, da želi biti sa njim. Ja ne prihvatam biti neprijatelj sa njom, sve drugo prihvatam - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Filip samo želi mir i mislim da je to najbolje za sve ovde, kao i za naše porodice. Ja sam rekla sve što sam imala, stavila sam jednu ogromnu tačku. Sve se ovo desilo iz neke moje gluposti, ne zanima me šta priča, neka razmišlja o sebi, od mene napade neće dobijati. On jeste kriv za naš odnos, sve je tako, prvi je to započinjao, ja sam dodavala ulje na vatru, mislim da je sada vreme da se stane sa svim tim. Neću imati bilo kakvu dodirnu tačku sa njim, nadam se da će se dva dana u izolaciji odmoriti i da će razmisliti o svemu. Mislim da je tek sada svestan svih grešaka koje je napravio. Bolje po njega da se sve ovo završi. Nisam u nekim trenucima bila ispravna prema Aleksandri, ali sam uvek iskreno govorila šta sam mislila. Naravno, kajem se zbog svega, opet sam dozvolila sebi da uradim nešto bespotrebno i besmisleno, samo sam sebi dodatnu štetu napravila - govorila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Neke stvari nikad ne bih govorio, ni neke stvari za nas, niti nešto što sam čuo ili znam. Najgore stvari da mi ovde radi, ne bih je vređao, niti pričao neke stvari. Želim da to znam. Devojka kaže da kupuje mir i da se igra sa mnom, ja sam prihvatio njenu igru. Ne znam ni zašto je bilo potrebno ponovo ući u nešto, ali nema veze, Mina je sad pobednik. Nadam se da nećemo ponovo završiti u krevetu - zaključio je Filip.
Kad nekoga voliš, ne možeš da želiš da bude sa nekim drugim, ovo je nemoć! - vikao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga