AKTUELNO

Nije mogao da joj ne uzvrati!

U toku je glasanje za najbeskrupulozniju osobu, a sledeća osoba koja je navodila je Aleksandra Nikolić.

Prva osoba je Filip Car, celokupno njegovo ponašanje - navela je Aleks.
Nije to kad tebe neko vređa, komentarisanje nema sa tim ništa - ubacio se Đedović.
Na prvom mestu mi je on, na drugom mestu mi je Bora, on kad se posvađa može svašta da kaže nema granicu, nema limit. Na trećem mestu neka bude Ša, isključivo što nije imao osećaja prema svojoj ženi - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći koji je dobio reč bio je Filip Car.

Ja ću navesti Minu, Aleksandru i treća osoba neka bude Neca. Ne da mi se obrazlagat - bio je kratak Car.
Mina zbog unošenja informacija, situacije koje napravi drugim ljudima i mene što dovede da budem surov. Aleksandra u nekim drugim situacijama, nema empatije. Aleksandra svaki dan 24 sata, toliko je surova u stanju je uzeti hranu i kozmetiku i dovesti te do ludila, surova je! Neca zbog stvari koje je radio Bori - doao je ipak Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Reč je dobila Sandra Rešić pa počela oštro.

Od sinoć za mene je to Neca. Bez pardona, bez srama bez bilo kakve zadrške juri ka cilju koji uopšte nije Bora, a to je popularnost i opstanak u rijalitiju. Mislila sam da može da mu se pomogne, ja sam se trudila da mu pokažem da nema potrebe da se izdvaja koliko god da je drugačiji i da bez obzira kog je opredeljenja može neko da ima razumevanja. Od sinoć vidim da to nema veze sa tim u koga je zaljubljen nego sa njegovim bolesnim umom! Reći ću ti samo jednu stvar i neću te više nikad komentarisati jer mi je ispod časti ali nije svaka reklama reklama - odbrusila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Broj dva Miljana Kulić koja će bez pardona da uradi sve! Jako ćete pogrešiti ako bilo ko navede Đedovića. Miljana Kulić će uraditi sve za bilo šta! Da li su to cigarete, pažnja, pažnja Kristijana Golubovića. Glad za hranom čak i ako je jela. Ona će se truditi da dođe do svega bez pardona, ja to mogu da povežem sa njenim psihičkim stanjem. Nažalost ću je navesti jer mislim da njoj pomoći nema - nastavila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Treću osobu ne mogu da navedem mirne savesti kao prvo dvoje ljudi. Ajde neka bude Maja u borbi za Janjuša - završila je Rešićeva.

Detaljnije u nastavku:

Autor: A.N.