AKTUELNO

Au!

Nakon što su zadrugari imali prilike da u emisiji ''Gledanje snimaka'' pogledaju klip konverzacije i neslane šale Filipa Cara i Dejana Dragojevića, Lepi Mića je dobio reč da prokomentariše:

Foto: TV Pink Printscreen

Jako intresantna klip koji pokazuje da odnosi nisu normalni. Ja sam je uvek podržavao i stao na njenu stranu. Na način na koji je Car pričao, kad to malo dublje pogledamo, vidimo da je to život. Kad Dejanu zamerimo sve, mi ne znamo kakav je, ali kad Car kaže nešto, on to radi šeretski. Ono što činite nekom drugom, nemoj da se bunite kad neko čini vama. Ja alkohol ne pijem iz razloga što je alkohol zlo. Ako jednom napraviš problem pod alkoholom, to više ne uzimaš, ali kad on to opet uzme, onda to želi. To je njihov izbor, intresantno je za gledaoce, ali kad se uzme lično, onda... - rekao je Mića.

Miki Đuričić je dobio reč:

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo bili drugovi dok on nije našao devojku. Nije hteo da povredi ni nju ni njega, više mi je to crni humor, majmun jedan pijani. Kroz svoju prošlost nisam radio moralne stvari pa ne mogu nikome da morališem. Bolje da komuniciraju, nego da se tuku i svađaju. Dejan nije za žaljenje - rekao je Miki.

Detaljnije u video-prilogu: 

Autor: N.Žugić

#Zadruga