AKTUELNO

Vidno razočaran!

Darko Tanasijević postavio je novo pitanje Mensuru Ajdarpašiću.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram reći da je ispalo da si ti 'skandalizovan' ponašanjem njene majke koja nije videla koliki si ti zaštitinik njenog deteta ovde bio i koja se jako ružno podnela kada si joj prišao - govorio je Tanasijević.
Reći ću samo da ja to nisam zaslužio. Njene me je sramote sramota. Sramota me je bilo i to kako se ponela prema njoj, pa onda i prema meni. Ja sam i dan danas za nju tu. Nisam ja neka zvezda nisam najbolji, ali sam je zaista štitio i mislim da nisam zaslužio takvo ponašanje. Ne volim to nepoštovanje. Da li je moguće da žena nije mogla da vidi ni jedan delić lepog da mi kaže - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je moguće da taj neki odnos sa Anom je toliko težak da ona kaže da će je ona u grob poslati ako se pomiri sa mnom, evo ne znam - nastavio je Mensur.
Ja sam tebe ispoštovala - rekla je Milica.
To nije tema, osobo, tema je tvoja majka a ne ti - viknuo je Ajdarpašić.
Sada pričaš i ponašaš se kao da sam te varala - dodala je Veselinovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je moguće da njena majka toliko prati tvoj život, a ne spomene ćerki dopisivanje sa toliko starijim muškarcem, intimne odnose pred kamerama, priči o četvorici muškaraca... - rekao je Darko.
Slažem se nelogično je. Mada sama činjenica da je ona nju pustila da dođe ovde i boravi sa nama mnogo govori. To je najbolji odgovor - izjavio je Mensur.
Kako komentarišeš osudu javnosti prema tvojoj majci koja se nije bavila tobom koliko fanovima, plišanim zekom, pratiocima na Instagramu? - pitao je Tanasijević.
Ne želim da pričam o tome, komentari drugih me ne zanimaju, samo me zanima šta će on da kaže - odgovorila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga