AKTUELNO

Haos se nastavlja!

U toku je glasanje za osobu koja najviše sumnja u sebe, a naredni zadrugar koji je dobio reč bila je Jovana Tomić Matora.

Foto: TV Pink Printscreenž

Komentarisala sam mnogo puta ovo za Anđela i Marka....Ja nemam problem kad hoću da budem žena i da budem muškarac. Što se tiče situacije za MC Aleks, ja sam kukala da hoću da idem kući, a to mi se za osam rijaltija nije desilo. Apsolutno sam sigurna da ne postoji opravdanje za sve ovo. Želim baš ovde da radim na sebi, lako je napolju. Ako se ovde oduprem, smatram da sam pobednik. Držimo to neko prvo prijateljstvo. Smatram da ovo nema perspektivu, ali ne samo to, nego da ću ovde da budem nesrećna. Sam biraš kako ćeš da se ponašaš...Ja sam sklona tome da zaboravim ko sam. Bila sam samodestruktivna. Toliko o meni. Navešću MC Aleks, jer ona nema veru i samopouzdanje u sebe. To sam videla na Zadrugoviziji. Kad se raspravlja sa mnom, ona nema ni jednu poštapalicu. Preko 40 puta je juče ponovila reč: "Ovaj". Toliko je talentovana na toj Zadrugoviziji, ali eto - rekla je Matora.

Dino Dizdarević je sledeći dobio reč.

Složio bih se sa zolom, Matejom i Franom što su me naveli. Totalno sam izgubio samopouzdanje ovde od početka. Totalno sam drugačiji napolju. Što se tiče ko za mene nema najviše sumnja u sebe, jeste Ša. Kad je bio sa Tarom, tu si i komentarišeš, daš neko izlaganje. Ti imaš 40 godina, pogledaj se kako izgledaš. Trebao bi da imaš samopozdanja - rekao je Dino.

Foto: TV Pink Printscreenž

Dejan Dragojević je dobio reč.

Što se tiče osobe koja najviše sumnja u sebe, ne bih to stavio to u granu za samopouzdanje. Sad je stiglo za sumnju. Po mom mišljenju je to Mensur. Ušao je ovde i rekao je da će sve da pobedi, to ti je ona fora: "Tresla se gora, rodio se miš". Ima glupave rasprave, izgubio je kompas. Ima samopouzdanje, ali sumnja u sebe.

Foto: TV Pink Printscreenž

Sandra Rešić je dobila reč.

Htela sam da pričam, ali mislim da sumnjam najviše u sebe. Aleksandra Nikolić prva sumnja u sebe, Mensur. Ja tebe Matora bolje znam nego ti sebe. Htela sam da navedem Osmakčića, ali mi je Anđelo uzeo to. Navešću Šakija. Ti i ja se najviše sporimo koo toga što je meni žao što pokušavaš da nešto predstaviš, a znam kako ti je.

Foto: TV Pink Printscreenž

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga