AKTUELNO

Padaju maske!

U toku je Igra istine, Aleksandra Nikolić postavila je pitanje Nikoli Grujiću.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je to sa Sanjom Grujić, šta ti to znaš o njoj? - glasiloo je pitanje.
Ne mogu da kažem i da tvrdim, ali je za mene ona after devojka. To je ono kad se završi žurkica pa onda te devojke pruže malo pažnje tim pijanim licima - rekao je Gruja.
Hajde sad malo detaljnije, koje pare, koje ljude? Ja mogu da te tužim za to - rekla je Sanja.
Nisi trebao da spominješ ovo, tvoja devojka njena drugarica - smejao se Miki.
Ako već lažeš, laži kako treba, evo ja ću ti pomoći - dodala je Grujićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikola Grujić Gruja je postavio sledeće pitanje Mensuru Ajdarpašiću.

Da li smatraš da ti i Milica imate perspektivu? Da li će sve ovo uticati na vaš odnos?
Ne mogu da se ponavljam. Muka mi je više. Videćemo sve kada izađemo napolje i ako je neko mene lagao, sebe je lagao. Vreme će pokazati sve - kratko je odgovorio Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Mensur Ajdarpašić je postavio Marku Đedoviću.

Da li je ovo između Dalile i Anđela iskreno?
Ne mislim da prikrivaju bilo šta, bezbolnije bi bilo tako. Nemaju razloga nikakvog. Jednom prilikom Dalila je rekla da od mirnoće može da napravi uragan, da ga preokrene naopačke. Može da ga izvrne ko čarapu i ja joj verujem iskreno. Desio se preokret u njemu i ja to vidim a to mi je i rekao. Ja najviše što nekome mogu da verujem u rijalitiju je 70%, to je moj maksimum, a njima verujem. Ostalih trideset su kamere - rekao je Đedović.
Ti mnogo dobro poznaješ njega, misliš li da će on biti ozbiljan sa njom? Dalili stvarno treba neka mirna luka posle svega što se desilo sa Carem... Misliš li da će uspeti? - pitao je Miki.
Nije on toliko fin kao što izgleda. Nije on tako pitak ima izuzetno čudne reakcije i ni malo nije njanjav. Ume da bude jeziv i naporan jako... Ne verujem da je ovo igra jer on ne bi razgovarao sa mnom na taj način, tačno zna šta bi ga sačekalo kad izađemo da vidim da me je lagao... Dvoumim se jer meni ovo njeno ponašanje deluje isto kao sa Filipom na početku, ali vreme će pokazati sve - odgovorio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.