AKTUELNO

Ogolila dušu!

U toku je sastanak, zadrugari biraju najlošijeg prijatelja u Beloj kući. Ovonedeljni vođa Stefan Karić jer reč dao Neveni Savić:

Ja sam našla prijatelja za ceo život to je MC Aleks, Zola nije ispao korektan prema meni, iskoristio me za rijaliti izdao me - rekla je Nevena.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana je izdala mene i naše prijateljstvo - rekao je Bebica.
Ja napolju imam pet drugarica, a što se tiče ovoga ovde navešću Anđelu zbog odnosa Matejom, izdala ga je, i zbog odnosa sa Dalilom - rekla je Ana Jovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sada kapiram neke ljude, skonatala sam da sam jako dobar čovek, što se tiče prijateljstva i odnosa, ja negde smatram i imam par ljudi sa kojima sam bliska i oni me mogu povrediti, ono što je ostavilo veliki trag je odnos sa Jovanom. Epilog svega je to što mi ne pričamo. Ne znam da li ćemo se sresti napolju, ali to samo kada bude čista sa svojim emocijama, žao mi je što se to ovako završilo - rekla je MC Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se prema svakome postavio prijateljski, nikome ništa loše nisam uradio, nisam ispao nekorektan, jedino prema svojoj bivšoj supruzi. Što se tiče drugih, katastrofa mi je ovo što je Sanja uradila prema Mimi, da ustaje i da govorio da ima bolesti, da je metla...

Foto: TV Pink Printscreen

Kada smo kod ove teme, ja ću da kažem jednu moju sitauciju gde je mene ovaj prostor... Dosta mi je pokazao ko su mi pravi prijatelji, neki kažu da ih je sramota što sam ušao ovde. Meni je ovo mesto donelo samo dobro, postao sam zreliji i tolerantniji, zahvalan sam i na tome što sam video da mi neki prijatelji nisu prijatelji. Prijatelji ovde su mi Mića, Mensur, Matora, Miki, Krle. Osoba za koju smatram da je pravimo žrtvom, ja ću je navesti iskoirstila je neke ljude da su joj prijatelji, a znala je da joj nisu, to je Dalila - rekao je Karić i odjavio sastanak.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije:

Autor: N.V.