AKTUELNO

Haos se nastavlja!

U toku je emisija "Pretres nedelje", a Dejan Dragojević skočio je da odbrani svoju devojku Aleks Nikolić od Dije Kostić, koja je iznela svakojake detalje iz njenog života.

Za Sanju sam čula da je dobar prijatelj. Nisam ti rekla ime zato što je oženjen čovek. On je rekao da ne želi ime da se čuje, ništa loše nije rekao za nju - nastavila je Dia.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko god nov da uđe, pozdravi ote onaj, ovaj. A u pi**u materinu više sa tim pozdravima. Ne znam zašto se ova tema ponovo pokreće, kad se pričalo o tome deset meseci - skočila je Aleks.
Rekla si da ti je taj neki pokazivao poruke, pa si rekla da ti je pisao na Instagramu. Ko je taj neko, je l' imaš sliku? Ti si rekla Mići juče kad se presvlačio da ostane bez donjeg veša. Bogom se kunem! Ne dođeš ovde da kažeš da si Suzana Kojić, niko nije znao ko je ona. Šta ti stoji u ličnoj karti? - rekao je Dejan.
Čemu galama ako se niste bavili prostitucijom. Devojka kaže da je njoj rečeno - ubacio se Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao zbog toga što je rekla da je sedeo sa njom, pa posle da joj je pisao - rekao je Dejan.
Ja nisam rekla da u porukama piše: "Je**la se, prodaje se za novac", znači čovek te je lepo pozdravio, rekao je da si radila kod albanaca u kafiću. Nije rekao da je imao nešto sa tobom, nego da ti prenesem pozdrav - rekla je Dia.
Ti si rekla da se prodavala za novac...Čovek je oženjen, ima ženu i decu, ona se čuje sa njim preko Instagrama, ima lažni profil - ubacio se Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja njega znam lično...Porodično ga mi znamo - rekla je Dia.
To je tvoj kućni prijatelj, sumnjaš za njegove lokale u Švajcarskoj, on ti piše, smeje se sa Aleks...Nek uđe i on u rijaliti pa i njega da razvedemo. Je l' si ti udata? Je l' imaš decu? - pitao je Dejan.
Tri puta sam bila udata i imam decu. Nebitno je koliko godina imaju deca - rekla je Dia.

Foto: TV Pink Printscreen

Znači ti imaš tri braka, decu i družiš se sa oženjenim - rekao je Dejan.
Kojih bre tri braka, pet brakova i 20-oro dece - rekla je Dia.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.

#Zadruga