AKTUELNO

Iskoristite priliku uz najveće kvote na svetu i za samo 50 dinara obezbedite mesto na meču Brazil - Srbija na Mundijalu.

Niko nije imun na poklone i putovanja. Naročito kladioci kada spoje lepo i korisno, i uz dobitan tiket otputuju na Mundijal da odgledaju utakmicu Brazil - Srbija.

Jedan dan u Dohi, super provod i odlazak na meč Orlova nudi Mozzart kroz nagradnu igru "Pogodi najveću kvotu". Ostalo je još dovoljno mesta u Mozzartovom avionu, a promo kvote mogu da vam pomognu da se u njega ukrcate.

Za danas su bukmejkeri Mozzarta pripremili četiri kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu. U pitanju su jedinice na Mančester Siti, Zenit, Olimpijakos i Bešiktaš.

MANČESTER SITI - MANČESTER JUNAJTED (NEDELJA, 15.00), KEC 1,48

Mančester Siti je i dalje neporažen sa pet pobeda i dva remija, i zauzima drugo mesto na tabeli, sa četiri boda i duelom manje u odnosu na Arsenal. Građani očigledno imaju najbolji napad u ligi, već su postigli 23 gola, a nezaustavljivi Haland dao je tri gola više od čitavog Mančester Junajteda zajedno. Siti je ove sezone dočekao tri protivnika u ligi i svi su otišli kući sa nekoliko lopti u mreži. Junajted je vezao četiri prvenstvene pobede u nizu, a trener Ten Hag je nagrađen za svoj rad nagradom za menadžera meseca i sada vredno radi na najboljoj mogućoj taktici protiv Sitija. Siti je pobedio u oba direktna meča prošle sezone, okončavši niz od tri utakmice bez pobede protiv gradskog rivala u Premijer ligi.

ZENIT - ROSTOV (NEDELJA, 15.30), KEC 1,32

Zenit je nekoliko puta gubio bodove na startu sezone, ne uspevši odmah da stigne do prve pozicije na tabeli. Međutim, tim Sergeja Semaka je radio na greškama i brzo je došao u formu, opravdavajući status glavnog kandidata za titulu. Trenutno je lider Premijer lige sa 26 bodova posle deset kola. Ipak, za sada ne može ozbiljnije da se odlepi od konkurencije, jer CSKA se približio na tri boda, a trećeplasirani Rostov ima četiri boda manje i danas šansu da u direktnom obračunu zakomplikuje stanje u vrhu. Rostov se nije ni smatrao pretendentom za mesto među prvih pet pre početka sezone, ali je tim Valerija Karpina počeo šampionat na veoma visokom nivou. U deset kola ostvario je šest pobeda, bez ijednog poraza.

Možeš li ti da budeš današnji pobednik i osvojiš put u Katar na Svetsko prvenstvo?

OLIMPIJAKOS - ATROMITOS (NEDELJA, 15.00), KEC 1,38

Kriza drma Olimpijakos, to je evidentno, ali niko ne treba da sumnja da će pirejski tim vrlo brzo da se vrati na pobednički put. Atromitos bi mogao da plati ceh, jer nije Oli navikao da bude na petom mestu na tabeli Superlige Grčke. Sakupio je osam bodova u pet mečeva. Olimpijakos je izgubio prvi put u ligi u svom poslednjem meču, kada je Aris u Solunu bio bolji 2:1. Atromitos je remizirao kod kuće 0:0 protiv Lamije u rpethodnoj rundi i produžio svoj niz neporaženosti na tri, i trenutno je sedmoplasiran sa osam bodova.

BEŠIKTAŠ - FENERBAHČE (NEDELJA, 19.00), KEC 2,50

Bešiktaš je na petom mestu na tabeli prvenstva Turske sa 14 bodova, uprkos tome što je primio deset golova u sedam kola. Prilično uspešna serija Orlova prekinuta je kod kuće u obračunu sa Bašakšehirom (0:1), a ni u poslednjem duelu na strani kod Istanbula Bešiktaš nije mogao da pobedi (1:1). Fenerbahče je odigrao utakmicu manje i zauzima sedmo mesto. Inače, ekipa ima fantastičan učinak, jer u proseku postiže više od tri gola po meču. Uz sve ovo primila je samo šest pogodaka. U prethodnom kolu Fener je deklasirao Alanju (5:0).

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Autor:

#Mozzart