AKTUELNO

Au!

Posle sukoba sa Zvezdanom Slavnićem, Ana Ćurčić osamila se sa Zoricom Marković u hotelu "Zadruga" te su započele razgovor o njemu i njihovoj drami.

Foto: TV Pink Printscreen

On će sto posto doći, da znaš...Krenuli smo to, pitala sam ga kako je, on je rekao da je nikako, teško mu je, jako mu je teško što sam ja tu. Totalno normalna priča je bila. Poenta je da ovde misle da sam ja prodala moj stan pre ulaska u "Zadrugu" i da je on meni 12 hiljada evra kapare uzeo i da je zato ušao ovde. Ja sam moj stan prodala 2015.godine, on mi je uzeo trećinu, trećinu sam mu dala za automobile, a trećinu sam vrtela da živimo. Ja sam mu rekla da sam lagala majku i prvi put kada je otišao da radi da je i to prokockao. Drugi put je otišao, pao, čekala sam i onda je ušao ovde. Onda sam mu rekla da ne želim pred ovim ljudima da pričam, da sam ja to Đedoviću rekla kako sam i rekla. Sad je opet prevrteo da sam ja priznala da sam odlazila sama. Mi smo krenuli da pričamo o kocki, ja sam mu rekla da sam išla i kako sam išla, da je to bila razonoda, a da je nama kocka uništila život. Do svega što sam uspela da dođem je potvrdio. Konkretno moj stan i kocka. Ništa nisam grebala previše. Ja sam ga onda podsetila gde smo živeli, šta sam prodala i tako dalje. Na tu kuću sam ga podsetila, čak sam i dala ime kako smo to zvali - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

I sve je on to potvrđivao - pitala je Zorica
Sve. Objasnila sam mu da smo otišli u stan, on ni ne zna koliko mi je para potrošio. Opasan je, vidi, ja nisam znala da je on ovako pokvaren. Pitao me je da li sam varala muža i sve se vrti oko toga. Došli smo do toga da sam ja sa njima bila pet godina, a ne šest meseci, da je on rekao njegovoj ženi da me ne prima u kuću - rekla je Ćurčićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.