AKTUELNO

Ima samo reči hvale za njih!

U emisiji ''Narod pita'' gledateljka je podržala ljubav Aleksandre Nikolić i Filipa Cara, na čemu joj je Aleksandra bila beskrajno zahvalna.

Ja sam pratila sve što se događa, Aleksandra mi je bila draga i u prethodnim sezonama. Ja gledam čoverka u prvomr edu u svemu, ove sezone konačno je zablistala, jako mi se to svidelo. Držim palčeve da sve bude u redu sa Filipom, da nam dođe malo u Hrvatsku, da upozna sa jedne druge strane Hrvatsku, ja verujem da će joj se svideti Hrvatska- rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Najlepša obala je na Hrvatskom primorju- rekla je Dušica.
Ja bih uporedila Aleksandru i Filipa, sa Lunom.. Oni su bili bombardovani od Lunine mame, Miće, evo i Aleksandra i Filip su prošli svoje. Svako kao da je tražio neki nesklad, ali je Filip rekao lepo ''neće me navući ovog puta, ovoga puta se neću dati!'' Mislim da je daleko ozbiljniji nego prošle sezone, da se smirio na jedan način i da je Aleksandra tome doprinela- rekla je gledateljka.
Jedva čekam da dođem da vidim kako je u Hrvatskoj, bila sam u Dubrovniku, u Splitu, sad ću još Crikvenicu.. - rekla je Aleks.
I Split i Dubrovnik su prave destinacije- rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Guglala sam, da vidim kako je tamo, prelepo je- rekla je Aleks.
Puno ljubavi i puno novca i puno zadovoljstva i sreće vam želim od srca- rekla je gledateljka.
Hvala vam najlepše- rekla je Aleks.

Detaljnije u videu ispod.

Autor: A.A.