AKTUELNO

Ne štede!

Voditeljka Ivana Šopić poželela je dobro veče narednom gledaocu.

Predrag iz Kraljeva je kraj telefona. Ovo večeras mi je tolika sprdnja, da mi je to neverovatno...Miljane, svaka ti čast što si rekao Zorici u lice da je sebična, dvolična i ljigava. Toliko je igrala bezobrazno i prljavo, pa je to i večeras tako igrala. Nije htela iskreno da odgovori na tvoje pitanje - rekao je gledalac.
Ona ima pravo na to - rekao je Miljan.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto ste se toliko okomili na Anđelu - pitao je gledalac.
Mene ako pitate, ja se nisam okomio ni na koga. Ja sam prema njoj bio blagonaklon. Ja sam bio samo surovo iskren prema njoj, ali ne dovoljno jer nisam znao za njene aktivnosti. Drago mi je što nisam znao neke stvari, jer bih rekao neke stvari koje nisam trebao, a rekao sam nekim personama tamo. Ja sam Anđeli rekao upravo ono što bi joj rekao neko njoj blizak, a sve što sam joj rekao bila je istina za bukvalno mesec dana po izlasku. Rekao sam joj da se ponaša nemoralno, da to nije časno i da je ta veza lakrdija, da će to ostati bleda senka i bruka doveka. Marko Marković je bio izvređan u njenoj rasravi sa Žanom, vređala je momka ni krivog ni dužnog - dodao je Vračević.
Ti si bio uz Anu Ćurčić, branio si je na sva usta, a ja sam prvi znao ko je ona - rekao je gledalac.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nju nisam poznavao pre rijalitija. Vi morate da znate da ja vama lakše jer imate informacije iz spoljnog sveta i ono što mi radimo. Mi smo osuđeni na one informacije koje oni nama govore... - rekao je Miljan.
Ja nisam imala od čega da se borim, sličnih smo godina, bili smo slobodni, nije me prevario ni sa kim, tako da ja to ništa ne bih poredila - rekla je Sanja.
Imala si ispade i ti - rekao je gledalac.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, jesam, ali ništa što će mi obeležiti život, možda u ishitrenim reakcijama, ali to nije nešto što se ne zaboravlja - rekla je Sanja.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.