AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Voditelj Milan Milošević dao je reč Marku Đedoviću kako bi prokomentarisao odnos Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović.

Ovo sve što se dešava, ovo je posledica njihovih je**čina i izbora je**čina. To da li je rekao ili nije, ja sam rekao Matoroj da se ne troši sa strane. Ja mislim da Zola sada nije zaljubljen u Anitu, ali je bio zaljubljen u Anitu. Kad je Milena pričala, saglasan sam sa njom u jednoj stvari. Njoj je neko rekao da će Matea da dođe u decembru - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Poslala mi je skrinšot od jedne adminke...Rekla mi je: "oko Nove godine" - rekla je Anita.
Anita joj je verovala, kleli su se u mame i u decu, vidimo koliko ih vole. Očigledno postoji emocija između vas. Ako je povređena nekim tvojim postupkom, očigledno da imate emociju. Ti povređena njenim postupkom, kleli se u dece, mame i babe, a na sve to tvoji odgovori nemaju logiku. Nema logiku da kažeš da ne znaš zašto si se s nekim dopsivala, iz straha se ne gledaju gole pi**e - rekao je Đedović.
Od početka je rekla da svrće sve na Matoru jer živi u strahu, a onda posle par dana govori da zna da ulazi oko Nove godine - rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

A šta bi bilo da je Matea ušla ovde, a da se ovo nije saznalo - pitala je Lejdi Di.
Ne bih joj rekla - rekla je Anita.
Nema logike, sve vreme pokušavam da dobijem bilo kakvu logiku. Za ovo nema opravdanja, ali možeš da ispadnem ološ koji priča istinu ili ološ koji laže - rekao je Đedović.
Da mi je Jovana rekla da voli Sanju, ja bih se udala za nju. Jovana je rekla Zoli da je počela da me voli posle svadbe. Smatram da ako ovde plače za nekim mesec dana pred kraj, da ne može da za mesec dana nekoga zavoli. Ja sam i mami rekla da ovo sve radi zbog Sanje - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Anita je isključivo pikirala Matoru zbog love, ja sam svakako rekla to ovde - rekla je Poršelina.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.