AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Danima unazad javnost bruji o povezivanju aktuelne učesnice "Elite" Jovane Cvijanović i poznatog muzičara Peđe Medenice. Nakon što je u više navrata demantovala tvrdnju da su bili intimni, tokom jučerašnje emisije ''Pretres nedelje'' desio se totalni preokret, te je Jovana priznala da je sa njim imala intiman odnos.

Portal Pink.rs stupio je u kontakt sa Jovaninom sestrom Ivanom, koja nam je otkrila kakav stav ima o situaciji koja je zaintrigirala javnost.

Foto: E-Stock/Kobra, E-Stock/ČaslavVukojičić

Jovanina sestra priznala je da li je znala detalje ovog odnosa, ali i kako je izgledalo vreme koje su njih dvoje provodili zajedno.

Peđa je jedan veliki gospodin i kompozitor, koji nema nijednu mrlju u svojoj karijeri. Izlazili smo zajedno, ali ja za njihov odnos nisam znala. Od njega sam osetila samo veliko poštovanje prema Jovani i meni, ništa dalje od toga - istakla je Jovanina sestra.

Foto: PINK.RS/JELENA SIMONOVIĆ; INSTAGRAM.COM/MEDENICA_PEDJA

Ona se i osvrnula na Peđinu pesmu ''Ne lupaj mala'', koju je, kako Jovana navodi, posvećena upravo njoj.

Zaista bih lagala kada bih rekla da sam za bilo šta od toga ja znala. On je bio ispravan prema nama. Ona mi je rekla da je osetila neke varnice i simpatije među njima, ali ne i da se nešto desilo. Ona ima poštovanje prema njemu i dan danas. On u Tršiću u skorije vreme nije nastupao, nisam ga ni videla, ali verujem da, ukoliko je nečega bilo kako ona kaže, da joj ne bi bilo lako da ga sretne nakon svega - zaključila je Jovanina sestra u razgovoru za naš portal.

Autor: S.Z.