AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Učesnici Elite biraju tri osobe u Beloj kući koje su ih izdale i okrenule im leđa u najtežem momentu.

Foto: TV Pink Printscreen

Bebica je najveći izdajica, jer mi je uradio šta je uradio, to se već zna. Skraćeni mi je okrenuo leđa. Anita je na drugom mestu jer je sve ono uradila Aniti sa Mateom, a posle jer je ušla u odnos sa Anđelom. Ivan je treća osoba. Izdao me je kao Željkovu majku. On nije svastan još uvek da sam majka njegovog sina - rekla je Miljana.
Prva osoba je Dario. Shvatiće šta je radio, a ja da mogu da vratim vreme, ne bih nikada bila više sa njim. Druga osoba je Ivan. Osoba broj tri je Anita - kazala je Sneža.
Na prvom mestu je Jovana. Izdala je sve svoje partnere, na drugom mestu je Uroš, koji je izdao Aneli
Moram samo da se obratim Bebici, jer čujem da me pljuje. Kad bude spavao s Teodorom, svaki put ću mu sklanjati pokrivač - istakla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Prva osoba koja je po mom mišljenju veliki izdajnik je Uroš bodi*uz - rekao je Ša.
Škaču Anelini prijatelji samo - kazao je Uroš.
Zaljubljen si u Janjuša, zato reaguješ tako. Sram da te bude - dodala je Aneli.
Na sva tri mesta bih stavio Uroša. Izdao je mene, Janjuša više puta, kao i Aneli, za koju je rekao da ona želi da ga razdvoji od njega. Ljubomoran si na njihovu vezu. Jovana pevačica je takođe izala muškarce s kojima je bila, što je strašno. Ne mogu da verujem da se neko hvali time što je bio sa nekim . Treća osoba. Saro, ti si izdala svoje prijatelje - kazao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Bolje vidi šta radi tvoja devojka - rekla je Milica.
Nemoj da mi se mešaš sad ti, jer svi znamo šta si radila ti prva, Milice. Nemoj da se mešaš i da si bezobrazna - rekla je Miona.
Ja tebe nisam uvredila. Ja znam šta ti radiš - kazala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.