AKTUELNO

Nove laži isplivale na videlo!

Anđela otkrila da joj se Anđelo gadi, nastavila da iznosi laži o svom životu.

Foto: TV Pink Printscreen

Bojana, ajde da pričamo o problemima tebe i Anđele, koliko je degradirajuće da tebe Anđela gleda kao muškarca, jel bi volela da te gleda kao ženu u vezi ili kao muškarca? -pitao je Darko.
Ja imam razumevanja prema njoj jer se ona prvi put susreće sa tako nečim, mislim da ona nema predstavu da je to tako jer imamo odnose pa nije retardirana. Fizički me možda doživljava kao muškarca ali emotivno kao ženu. Mene nervira kad je neko nešto pita ona treba konkretno da se bazira na neke stvari, zašto ne kaže Milanu da je njega zvala jagodicu a mene bobica. Meni to nije povezano, mogu da budem i trešnja i višnja. Mene nervira kad ustane ona uvek gubi smisao, krene od kulina bana i ništa ne govori -odbrusila je Bojana
Stigla mi je poruka od Bojanine majke, rekla je da će te dovesti u voćnjak kao strašilo da plašiš vrane -rekao je Darko.
Ja nju neću vređati, to govori o njoj i njenom karakteru. Ne znam zašto se oglašava. Tvrdim da se Anđelo nije dopao Anđeli, on je onako lanen muškarac, previše je mekan, tako hoda -rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Užas što je to rekla, ja sam njoj rekla da se ne oglašava, moja devojka je meni savršena i uopšte ne liči na strašila. Ja bih nju zamolila ponovo. Bojana je meni rekla da nije nikad pila alkohol, ona čak i energetska pića popila -rekla je Anđela.
Evo sad ću da vam pokažem i njenog bivđeg dečka da vidite da li liči na Anđela -rekao je Darko.
Ovo nije taj dečko, ovo je dečko od pre 2 godine. Ja gledam celokupnu sliku muškarca, Anđelo kad progovori slika bez tona, on je za mene pičkica -rekla je Anđela.
Mene su roditelji uvek gledali kao malo vode na dlanu, mi imamo dva voćnjaka i vikendica postoji. Ja bih volela da se oglasi moja ujna i da pitate šta je moj ujak radio, pa ćemo da vidimo da li ja lažem. Neka mi ona svedoči na sudu ili ta žena kojoj je on napravio dete -rekla je Anđela

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.