AKTUELNO

Najveća greška!

Sneža Kušadasi otkrila da joj je najveća životna greška što je bila sa Darijanom jer ga nije dobro procenila kao osobu, nazvala ga klošarom koji se bavi tračarenjem i ponižavanjem žena. Matora na strani Milene u njenom okršaju sa Žanom zbog Žanine dvoličnosti prema ljudima koje voli.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje za Snežu: Kad pogledaš Darijana šta pomisliš? -pitala je voditeljka.
Bože oprosti mi ne znam šta sam radila, on je moj najveći blam, nemam šta drugo da kažem, ne znam šta se desilo sa dečkom. Bio je gospodin, sad je postao klošar -odbrusila je Sneža.
Nije mi se dopao njen fizički izgled i imali smo loš seks, ali sam ja to zanemario da bi bio sa zrelom ženom. Ispala je smrdljiva trojkara, ima komplekse, zna da je grabulja i da ne liči ni na šta. Posmatrao sam je i vremenom mi se zgadila, nije mi više interesantna - rekao je Darijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje za Žanu: Zašto od početka nisi rekla pravo mišljenje o Kačavendi? -pitala je voditeljka.
Ja sam rekla da ću izneti kada me neko bude pitao za to, ja sam imala korektno mišljenje o njoj dok sam sedela sa njom i družila se, kada mi je rekla da sam dupljak ja sam njoj samo uzvratila -rekla je Žana.
Pitanje za Matoru: Ko je u pravu Milena ili Žana? -pitala je voditeljka.
Njihova situacija mi je totalno bezvezna, Žana ipak sad drži to mišljenje o Mileni, a rekla je tog dana da nije mislila sve te uvrede koje je izgovorila na njen račun. Meni su Žanine nominacije iznenadile kad je podelila na drage i nedrage. Milena nikad nije ništa od toga rekla, tako da sam na njenoj strani -rekla je Matora.
Ja moram da kažem da ovde isključivo radim ono što mislim, primetila sam da se distancirala, to ona nije demantovala, znači da je potvrdila. Za neke stvari je čekala trenutak kada će nešto da kaže, a pre toga je bila totalno neiskrena -odbrusila je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.