AKTUELNO

Napeto na samom početku!

Upravo je počela emisija ''Pitanja gledalaca''. Voditelj Milan Milošević postavio je prvo pitanje ove večeri Marku Janjuševiću Janjušu.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto se nerviraš oko odnosa Aneli i Alibabe(Asmina)? To je bilo pre vas, a tebe njegova izjava svaki put iznervira - glasilo je pitanje.
Nije to mene poremetilo. Naša svađa se desilala ozbiljija i pre njegovih izjava. Nije mi lako, nisam ravnodušan na sve to. Nije mene on poremetio, nego ona. Iskreno bih rekao da je on moj problem. Nije mi lako kad se priča o tome - kazao je Janjuš.
Mislim da su gledaoci dobro primetili. Njega svašta poremeti - kazala je Aneli.
Ne. Lično ti si sve ovo napravila i nepoverenje koje sam stekao nakon što si me slagala. Neke stvari mi nisu jasne. Nismo jedno za drugo - kazao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Eto... - dodala je Aneli.
Što ti njemu ne kažeš koliko ga voliš, kao što govoriš cimerima ovde? - upitao je voditelj.
Bojim se, Milane. Ne znam da li će da pobegne kad krenem s njim da pričam - rekla je Aneli.
Mi smo završili i to je to. Neću jedne sekunde da trpim njeno ponašanje - kazao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću da se posvetim treniranju i zanimam nekim drugim stvarima. Ako je mene Janjuš već toliko voleo, a toliko ga je promenio samo moj poziv sa sestrom, onda ću i ja tako da se ponašam, kao i on - kazala je Aneli.
Lažu oboje sad. Nema ništa od ovoga što pričaju. Oni će se uskoro pomiriti, samo smatram da se Aneli pribojava da mu priđe. Aneli se sad ponaša kao da ima petnaest godina. Ona se ne trudi da dokaže Janjušu da ga voli, nego se povlači u sebe, misli da su svi protiv nje i stvara sebi ogroman teret. Sumnjam da Janjuša može da poremeti šta priča Alibaba(Asmin) - kazao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.