AKTUELNO

Žestoka osuda!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka'. Večerašnji voditelj je Ivana Šopić. Učesnici kao i svakog četvrka strahuju od klipova u kojima su ogovarali, spletkarili i iznosili optužbe na račun svojih cimera, a koje do sada niko nije video. Ukućani totalno osudili Ivana Marinkovića, on osuo paljbu po Anđelu Rankoviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam neko ko je sa Žanom proveo dosta vremena, znam i njenog muža dugo, Ivan mi je rijaliti drug i kad su mi dolazila pitanja ja sam mislila da nije rekao za ovo, sad da meni neko kaže ovo to bi bio haos. Osećam potrebu ovo da kažem zbog Žane, ovo sada mi je morbidno, ja nisam verovala da je ovo pričao -rekla je Matora.
Pa i tebi je Anđelo rekao da paziš na ono malo kuče. Mrš bre je*ao ti majku ker u pi*ku, imaš ovu ku*vu pored sebe, nema ko je nije je*ao -rekao je Ivan.
U drugom delu klipa si sto posto aludirao na to, umesto da si rekao znam gde živite ti i muž ti školu spominješ, ja se ne mešam u svađe ali ovo je otišlo predaleko. Htela sam da kažem što se tiče Miljane ali sam prećutala, stavljam se u situaciju da neko govori ovo za Dunju, ja bih napravila haos -rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo reci na koga si mislio što se tiče škole? -pitao je Mića.
Mislio sam na nju, ona je prva rekla da će da mi zapali stan -rekao je Ivan.
Ti si meni rekla da si joj rekao to za dete jer ti ja zapretila da će da ti zapali stan -rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š