AKTUELNO

Nerazjašnjen odnos!

U toku je emisija 'Pretres nedelje i Izbor potrčaka'. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. On je spreman da zajedno sa učesnicima progovori o svim aktuelnim temama koje su intrigirale javnost u prethodnoj nedelji. Miljana Kulić i Darjan Radomirović progovorili su o varnicama u svom odnosu, Miljana je otkrila da li oseća neku emociju prema njemu.

Foto: TV Pink Printscreen

Darjane, objasni šta se desilo između tebe i Miljane? -pitao je Milan.
Mi smo imali posle nabrajanja jedan sukob, očekivao sam da ćemo razgovarati a ne imati ishitrenu reakciju, ona je zamerila što spominjem njene bivše, raskinuli smo nakon konflikta kod odabranih i realno po meni prešli smo granicu normalnih, ja sam odbio da se pomirimo i nismo bili zajedno. Bio sam ubeđen da ću imati princip i onda sad možda i prihvatio to stanje mada smo se samo dodirnuli i pomirili. Počeo sam da razmišljam o njoj iz pravca rijalitija, mi smo se pomirili, spavamo zajedno i ljubimo se. Meni smetaju njene promene raspoloženja a i ima bolove u stomaku pa zato ne može da sedi pored mene već je na garnituri. Ne manjkamo što se tiče privlačnosti i stvarno sam joj rekao da je prelepa, voleo bih nju da čujem možda ona drugačije razmišlja -rekao je Darjan.

Foto: TV Pink Printscreen

Idem kao očerupana kokoška, pet puta su mi radili nadogradnju. Nisam se još uvek zaljubila, ne znam da li da budem iskrena, neke stvari me odbijaju, on je meni simpatičan i zabavan i mene je to privuklo da uđem u taj odnos, međutim meni neke stvari strašno smetaju, ako je živeo sa nekom ženom meni je stvarno neprijatno da se neke stvari njoj zameraju, ja ne volim ako si sa nekom ženom živeo da iznosiš prljav veš,, ne prija mi da moj partner ponižava nekog sa kim je bio, na kraju može tako i mene. Ne može on da uporedi istu težinu jer ja sa pedeset posto kuće imam konflikt i ovde me svi vređaju -rekla je Miljana.
Jel ti vidiš perspektivu u vašoj vezi? -pitao je Milan.
Ja sam rekla da se ovde prave poštene i nemaju odnose, ja se ovde izblamiram a napolju se posvetim mojima. Drago mi je da sam rešila svoju opsesiju i da sam počela nešto novo, dok je lepo trajaće -rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š