AKTUELNO

Žestoko na samom početku!

U toku je emisija 'Nominacije'. Večerašnja voditeljka je Ivana Šopić. Ukućani biraju između Teodore Delić i Nemanje Gačića kome žele da vide leđa i da zauvek napusti Belu kuću. Prvi na redu da nominuje Nenad Macanović Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo da se zahvalim Teodorinoj mami na početku, razumeo sam celu čestitku, sve mi je jasno. Što se tiče Teodore mi se družimo od početka, bili smo nerazdvojni dva meseca, bili smo u budžetu zajedno i sve je krenulo spontano. Ništa nismo forsirali, pričali smo o svemu. Posle dva meseca smo ušli u vezu spontano i ako svi misle da je pod pritiskom, svi su mislili da nije iskrena, pre nego što smo ušli u vezu imala je dečka napolju i o tome je dosta razmišljala, imali smo razgovor na doku, ona je sve razjasnila i nije ga prevarila. Posle toga je krenula priča o Takiju, gde je on sve demantovao, da nisu imali ništa i da se čuo sa njenom mamom, tako da nije ni tad slagala. Posle toga je bila afera za Eru, njena mama je i to demantovala, i svi oni su demantovali tako da je jasno da ni to nije lagala. Dalji tok našeg odnosa jeste bio buran, raskidali smo, ja kad napravim neku teoriju vršim torturu, većinom ne želim da gledam kad se mi raspravljamo i zbog čega se raspravljamo, to većinom radimo van ovih ljudi. Ovo sa Gačićem ja sam rekao da on nešto oseća prema Teodori, da smo mi nešto pričali i ispostavilo se da je tako, sve uvek što sam rekao to je istina. Tako da što se toga tiče Teodora je kriva što je došlo do svega ovoga i vrlo dobro znam šta ona oseća prema meni, poruka njene majke i Selme kad su rekli da vide da se zaljubila u mene, to mnogo znači i mogu da kažem da sam mnogo mirniji, mene komentari stvarno ne zanimaju, da li će mene neko da gleda kao ludaka, mene ne zanima, da li me pogađa to naravno i zbog mojih roditelja. Selma je moja porodica i ona ima kontakt sa svima, imam poruku i od mog oca kad sam bio u sudu tako da je sve čisto -rekao je Bebica pa prokomentarisao Gačića:
Što se tiče Gačića, Teodora mi je objasnila sve za njega šta i kako se desilo, danas je došao taj neki poklon za njega, ona je odma pocepala čestitku, u osećanja njena ne sumnjam . Mislim da je opasnija situacija bila sa Bukilićem nego sa Gačićem -dodao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam njega tešio dok si ti kao folirant se smejala i ništa nisi ovde demantovala, sad mu kao ništa ne smeta a ti nema sa kim nisi bila -rekao je Mića.
Što se ti brineš za mene Mićo, doći će trenutak za tvoju nominaciju opusti se -rekla je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo što se nismo ona i ja ljubili, sve je bilo jasno -rekao je Bebica.
Što se tiče Gačića smatram da nikome nije prijatelj, glumi prijateljstvo svima ovde, ja sam odavno rekao da mu se Teodora svidela, uopšte nemam lepo mišljenje, znam da je kreativan i sve, ali se sigurno dosta toga promenilo, normalno šaljem Gačića ostavljam Teodoru -rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š