AKTUELNO

Žestoka rasprava trajala je nekoliko sati.

Iako se svađa na trenutak prekinula, ukućanke su posle nekoliko minuta nastavile sa brutalnom raspravom koja je počela da prevazilazi sve granice normale.

Jovana Tomić Matora je nastavila da je uhodi kako bi joj Miljana Kulić vratila njen novac,a onda je ukućanka napala ispred toaleta, pa je čak i Sanja Stanković odreagovala.

Foto: TvPink Printscreen

Sve znam šta si pričala šta si radila, lično si mi pričala! Sa koliko njih si bila? - pitala je Matora

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pozdrav za sve koji me gledaju preko satelita, nemojte ništa da brinete, pozdravlja vas i lezbejka Matora ! Meni je Ivan bio četvrti! - odgovorila je Miljana.
Da, da bio je kako da ne! Brini ti za sebe, prokrvarićeš od tolike nervoze, svima ćeš da kukaš! - rekla je Matora.
A ti brini o svom bratancu, kad ti već meni možeš da kažeš da ću ja da prokrvarim - rekla je Miljana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja samo ne želim da se nikome desi ono što se meni desilo, klošaru jedan mali, odvratni!, samo ti provociraj! - nastavila je Matora.
Ja sam se folirala da mi je teško samo da bih otišla kod doktora, inače meni nije ništa! - priznala je Miljana.

Evidentno je koliko je Matora povređena zbog samog pomena njenog bratanca, koji je nažalost preminuo, a bilo je još emotivnije kako joj ona nikad nije uzvratila uvredama, te se maksimalno suzdržavala zbog toga što je i sama izjavila da ne želi nikome ono kroz šta je ona prošla otkad je ta tragedija zadesila.

Podsetimo se da je Miljana Kulić ukrala novac Matoroj, pa zbog toga ova žestoka rasprava traje od sinoć, a kako se može primetiti, ova tenzija u Beloj kući će se nastaviti do daljnjeg, što će najverovatnije rezultirati ozbiljan okršaj.

K. Ristić

#Jovana Tomić Matora

#Miljana Kulić

'