AKTUELNO

Ne štede reči!

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Miljani Kulić kako bi prokomentarisala odnos Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša.

- Mislim da se Mioni sve sakupilo i ono što je rekao danas ili juče kada je bio klip Stanislava i Maje kada je ustao da se pohvali da je dobar je**č. Ona plače sada iz besa, ne iz emocije što ga voli. Mora da izdrži ovo do kraja, ali smatram da joj se sve sakupilo - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja sam nju jedanput video da plače. Ja sam video da plače pred ulazak u "Elitu" i jednom kada se posvađala sa mamom. Mislim da joj se sve skupilo i da puca - rekao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja drugi put vidim Mionu da plače, složiću se sa Miljanom i drugim ljudima da joj je pun kofer nekih stvari, dosta je ovde trpela. Bila je staložena, mnogo puta je spuštala loptu sa njim, jeste, nekada je skočila da ga uvredi. Smatram da traži razlog da ga ostavi, ne može da podnese da bude sa njim, zgadio joj se, ne voli ga, ne može očima da ga podnese. Pokajala se što nije razgovarala sa Stanislavom kada je došao ovde, krivo joj je bilo što je morala da govori kako je on hteo i na sve to joj brani da ide kod roditelja, želi da ode kod njega posle ovog rijalitija i da je odvoji od porodice i da na taj način utiče na nju. Posle rampe ona njega ostavlja - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

- Klasično foliranje od strane Mione, prešla je na viši nivo, počela je da pušta suze. Svesna je da treba da ide kod roditelja, zabole nju ku**c i za Draganu Mitar, trenutno je to tako što je uhvaćena da nosi njegov šorc. Ne mislim da ako plačeš da je pokazala emocije - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

- Meni je ovde Miona u pravu, ja bih isto tako izljubomorisala. Plače, njoj se non stop nabacuje to Stanislav, prsla je, sve joj je pomućeno, njen trenutni dečko joj nabacuje odnos sa Stanislavom - rekla je Anđela.

- Kakav strah od mene - rekao je Ša.

- Ša ima tu dozu straha, ima neku kočnicu od tebe - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja sam rekla da neću da komentarišem Mionu, a mislim da sve ovo što se dešava i danas i sinoć i sve. Verujem da joj je ovo zasmetalo, ali lično mislim da što joj Nenad sve zamera, da je ona dočekala ovo i da iz besa plače - rekla je Matora.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: Nikola Žugić