AKTUELNO

Opšte rasulo u Beloj kući.

Ove nedelje pred učesnicima najgledanijeg rijalitija u regionu je specijalan zadatak. Naime, zadrugari su postali vojnici a luksuzno imanje, nadomak Beograda, njihova kasarna.

Nakon što su obukli svoje uniforme, vojnici su dobili prvi zadatak, da izaberu svog generala. Ova odluka nije bila nimalo laka i odmah su nastale nesuglasice u Beloj kući.

Foto: TvPink Printscreen

Sad kada ste obukli uniforme, čime ste zvanično postali vojnici, neophodno je da pažljivo slušate uputstva i pravila po kojima ćete živeti u kasarni. Ujutru će vas buditi sirena i odmah nakon buđenja morate se obući, obuti vojničke čizme, namestiti i zategnuti krevet. Na zvuk koračnice ćete podizati zastavu, a general će tada pozdraviti svoje vojnike koji moraju stajati u stroju. Sada ćete birati generala. Imajte na umu da to mora neko ko će držati disciplinu, čiju ćete reč poštovati, zadrugar pred kojim ćete biti poslušni vojnici - pisalo je u pismu Velikog šefa koje je pročitao novoizabrani vođa, Milan Milošević.

Tokom izbora, nastao je totalni haos. Naime, veliki broj zadrugara glasao je za Mikija Đuričića, što je posebno zasmetalo Saški Karan i Miljani Kulić koje su odbile da učestvuju u nedeljnom zadatku ukoliko pčelar iz Kupinova bude general. Takođe, Viktorija se prilikom oblačenja rasplakala jer se prisetila traumatičnog perioda svog života koji je bio vezan upravo za vojsku i vojnike.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog ovih nepredviđenih turbulencija, zadrugarima se obratila voditeljka Dušica Jakovljević kako bi ih ohrabrila i smirila ali i obavestila da je neophodno da glasaju ponovo jer dva zadrugara imaju jednak broj glasova.

Ova igra je samo način da se disciplinujete a cilj je da se zabavite, uživate ali i da se malo zavede red. Nemojte da idemo na neke teške teme. Miki i Duško su dobili isti broj glasova a sada treba da odlučite ko će biti oficir između njih dvojice - rekla je Dušica.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ŽUTI KRENUO KA TOMI DA SE FIZČKI OBRAČUNAJU: Obezbeđenje odmah utrčalo u dvorište i razdvojilo ih! (VIDEO)

Kako su vojnici odabrali Mikija, Saška, Miljana i Maca Diskrecija odlučile su da odustanu od zadatka i da bojkotuju vojsku.

Moje mišljenje ne može da promeni ni moj rođeni otac. Ne želim da prihvatim Mikija za generala jer neću da pogazim svoje reči. Ni jedan zadatak do sada nisam sabotirala ali ovaj hoću, jer je on nagovarao sve da glasaju za njega. Čovek koji je pet meseci prespavao u rehabilitaciji, ulizica, folirant, dupljak. Ne učestvujem ukoliko on bude general - rekla je izrevoltirano Miljana.

Kako je izgledala ova zategnuta situacija, pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Miljana Kulić

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'