AKTUELNO

Bela kuća na nogama zbog njih dvoje!

Prethodne noći ponovo je pokrenuta priča oko navodnog intimnog odnosa koji su imali Filip Đukić i Kristina Kija Kockar u kupatilu Hotela. Ovoga puta, Filip je negirao sve što je do sada tvrdio i naveo kako se između njega i Kije dogodio seks.

Kija je zbog ovih Đukićevih navoda eksplodirala a onda je krenula svađa svih ukućana. Jedni su stali na Kristininoj, a drugi na Filipovoj strani.

Foto: TvPink Printscreen

Kad sam priznao ne valja, dok sam negirao ne valja, dogovorite se šta hoćete. Tada sam lagao, neka mi sad donesu poligraf - vikao je Filip uzrujano.

Foto: TvPink Printscreen

Dogovori se ti sam sa sobom. Da Bog da mi majka umrla od raka, nije bilo seksa. Je l' si to smislio za tri meseca? Smišljao si šta ćeš da kažeš - odgovorila mu je Kockareva.

Nakon ovih početnih uvreda, u priču su upleteni i ostali zadrugari. Filip je je naglasio kako nikada ne bi izneo ovu informaciju da Kija nije stalno bockala svog supruga, Slobu Radanovića, što je njega jako pogodilo.

Ti si go*no jedno. Napadaš njega (Slobu). Da si stala i da nisi napadala više njega ja nikad ne bih rekao ništa. Lažeš kao pas - rekao je Filip.

Foto: TvPink Printscreen

Dva meseca govoriš da to nije tačno. Ti lažeš kao pas. Je l' si se kleo prošli put za stolom da Marija Ana laže? Ne možeš mene da kaljaš da bi ti bio rijaliti igrač. Reci sve sad ili ćeš da smisliš tek do srede? Ovo je zbog kraja koji se bliži. Mi znamo šta si sve radio da bi ostao u rijalitiju. Ćutao si mesec, dva a sad pričaš, ko tebi sad da veruje? Dva meseca govoriš jednu stvar, kuneš se a sad ovo kažeš. Ja verujem tebi?! Ti pričaš kako svi lažu, kažeš mi "Nemoj da se pecaš na Milanove priče", tebi je mnogo bitno da dobiješ kadar, da dobiješ tu skrivenu kameru u Amidži šou, dobićeš ku*ac. Zaje*ao si se u koracima. Razlog tvog ustajanja je moje napadanje Slobodana? Vrlo si neinteligentan. Trebao si bolji razlog da navedeš. Greška u koracima! Kleo si se u majku. Ti si ozbiljan prevarant. Glupa ti je taktika, sad hoćeš ponovo da zavrtiš priču oko sebe. Ti nemaš pojma koliko si me razočarao kao osoba. Samo hoćeš marketing - poručila mu je Kristina.

Situaciju je pokušao da smiri Lepi Mića koji je prozvao Filipa da laže a Kiji rekao da se smiri jer nema šta njemu da se pravda. Ipak, svađa nije okončana već se, naprotiv, još više produbila.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: MARIJU ANU PITALI ZA POLJUBAC SA BANETOM a ona poručila: AKO ONA PRIZNA, JA ĆU DA SE POVUČEM! (VIDEO)

Ja da sam hteo da budem ovde do kraja ostao bih uz Kristinu i skakao za nju i kad treba i kad ne treba. Ja sam ispao indijanac. Ovo mi nije trebalo da bih ostao do kraja. Ja sam sebe kanalio da bih tebe zaštitio. Bolje da ispadnem indijanac sada nego da lažem do kraja. Gledam devojku i ona ne staje sa napadanjem Slobodana. Ljudi moraju da znaju kakav si ološ. Zato što si go*no. Ja nisam sa njim najbolji ali ne mogu više da slušam kako ga uvek potkačiš. Ti si zaljubljena u mene - rekao je Đukić.

Kako je izgledala ova žučna raspava pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Filip Đukić

#Kristina Kockar

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'