AKTUELNO

Otvorila dušu.

Popularna pevačica Jana Todorović posle kratkog odmora u Crnoj Gori krenula je ponovo da nastupa, a pre nego što je stala pred beogradsku publiku, za portal Pink.rs otkrila je kako se provela i šta je sve čeka u narednom periodu.

Danas sam došla sa odmora, bili smo nekih pet dana u Crnoj Gori i lepo smo se proveli. Bila je Aleksandra Mladenović sa nama, eto slučajno se tako spojilo da je i ona isto odmarala. Fotografije koje smo objavili, to je sve bilo onako spontano i lepo, jer sam to ja, jedna prirodna žena i kao takvu me ljudi poznaju i vole. Nova pesma, duet je tu, na moje veliko zadovoljstvo, kao i na zadovoljstvo mog kolege Haka. Evo, udružili smo snage i nadam se da će pesma dobro da prođe - rekla je Jana.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Ona nam je priznala kako pored duge i uspešne muzičke karijere uspeva da ostane normalna i prizemna, za razliku od mnogih koji odmah na početku pomisle da su velike zvezde.

Pa evo, neka ja mlađim kolegama budem recept kako treba trajati toliko godina na estradi. Kada sam ja počinjala, imala sam uzore među starijim kolegama, ali sebi sam govorila da neću dozvoliti da me nešto promeni, da me ništa ne ponese, ja sam uspela u tome i to je najveća sreća i najveće bogatstvo - iskrena je Jana.

S obzirom na to da je Jana, pre nego što je doživela ogromnu popularnost u karijeri, bila profesorka muzičke kulture, priznala nam je da ništa u svom životu ne bi menjala.

Muzika je moj život, ništa se bitno ne razlikuje, ništa ne bih drastično menjala, sve što je vezano za muziku i tada kada sam radila kao nastavnica muzičkog na Kosovu i sada kada opet bih morala da biram, opet bih ovaj put odabrala - rekla nam je pevačica.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Pored poslovnih obaveza, Jana je jedna od retkih pevačica koja se ne libi da radi kućne poslove i odlično se snalazi u kuhinji.

Naravno, ja sam odrasla u takvoj sredini gde je bilo normalno da sa određenim brojem godina moja sestra i ja znamo da kuvamo. Pričam iz svog iskustva, jeste malo teže, jeste da smo u nekom malo haosu, ali dobro - zaključila je pevačica.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

U nastavku pogledajte kompletan intervju sa Janom.

Autor: D. Cakić

#Dragana Todorović Jana

#Jana Todorović

'