AKTUELNO

Ništa ne može da poremeti njihov odnos.

Večeras je u emisiji "Zadruga - narod pita" u kojoj je gost Lazar Jeremić pušten snimak njegove žestoke svađe sa Davidom Dragojevićem i Anom Korać.

Foto: TvPink Printscreen

Jeremiću nije bilo prijatno dok je gledao ovo, a nakon što je pogledao snimak, on je prokomentarisao sve.

Ovo je bilo opravdano s njegove strane jer i ja kad nekog zavolim, može rođeni brat da dođe i da mi kaže nešto, ja bih mu otkinuo glavu. On je sve to s razlogom uradio. David i ja smo gledali zajedno taj klip, smejali smo se. Do tog razgovora između mene i Aleksandre nije trebalo da dođe, ali nije bilo tako kako je ona to plasirala. Davidu i Ani je bila dosta jedna kap da prelije čašu, ja zbog ovoga ne mogu da mu zamerim - naveo je bivši zadrugar.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DRAGANA MITAR UZVRAĆA UDARAC! Nakon što joj je Luna žestoko odgovorila na prozivke, reagovala BIVŠA MODELSICA! Đoganijeva će pobesneti kad ovo vidi! (FOTO)

Voditelj je zatim upitao svog gosta da li bi, da sve može da ponovo preživi, bio uz Davida ili bi ovoga puta bio na Aleksandrinoj strani.

Ja bih opet bio uz Davida sigurno jer sam ga voleo kao čoveka i kao osobu. I da greši bio bih uz njega - otkrio je Jeremić.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#David Dragojević

#Lazar Jeremić Jera

'