AKTUELNO

Najnovija stanarka bila je iskrena pred kamerama emisije Premijera.

Anabela Atijas u subotu je ušla u rijaliti "Zadruga", a njen ulazak u Belu kuću izazvalo je šok kod Lune, Marka i Gagija, ali ni ostali zadrugari nisu ostali ravnodušni. Ekipa emisije "Premijera" srela se sa Anabelom nekoliko dana ranije, kao i u subotu, neposredno pred ulazak u rijaliti.

Ne znam uopšte kako da objasnim trenutno svoje stanje, možda sam čak totalno ravnodušna. Tri godine sam zaista najiskrenije stajala iza svog deteta zato što sam tako osećala, a sada više ne osećam tu potrebu - rekla je Anabela samo nekoliko dana pre nego što je postala ravnopravni učesnik "Zadruge".

Foto: TV Pink Printscreen

Od Lune očekujem da će da beži, pošto se u zadnje vreme ozbiljno uvukla u tu ulogu žrtve i opet će da svali na mene: "Evo, došla je sve da mi pokvari" kao što je do sad sve svalila jer ja uvek prećutim - rekla je Anabela pred premijernim kamerama u subotu.

I pored svega što se tada dešavalo iza kapija Bele kuće, Anabela je pred kamerama Tv Pink bila nasmejana i raspoložena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljudima je verovatno čudno što se ja smejem. Meni je stvarno u ovom momentu jako sve smešno. Ili te spopadne ludački smeh ili histerija. Euforična sam definitivno zato što sam mislila da nikad neću doći do ovoga, ali demantuje me život i prihvatam, hvala mu na tome. Radujem se samo zato što ću konačno izbaciti iz sebe sve ono što tri godine zadržavam, a mene ždere, mene jede - priznala je Anabela, a onda se nakon ovog snimanja uputila u Belu kuću.
Osećam se kao kad ludak, kažem ludak, i za sebe to kažem, krene da se leči kod psihijatra. Ovo nekako smatram svojim izlečenjem.

Detaljnije o ovome pogledajte u najnovijoj "Premijeri" ili u videu u nastavku.

Autor: J.V.

#Anabela Atijas

#Premijera

#Rijaliti Zadruga

#emisija

#pevačica

'