AKTUELNO

Još jedno burno veče na velelepnom imanju.

Prošle noći na velelepnom imanju odigrala se još jedna u nizu emisija ,,Pitanja gledalaca", koja je pokrenula velike promene i odluke, koje su šokirale javnost, ali i stanare Bele kuće.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Odmah na početku tema oko koje se dugo polemisali, svakako je bila trudnoća Miljane Kulić. Naime, zadrugari su imali oprečne komentare, osuđujući Lazara Čolića Zolu da se ne bi snašao u ulozi oca. Kulićeva je takođe i objasnila sve o njihovom odnosu, zbog čega je nekoliko puta u toku noći završila u suzama, dozivajući majku Mariju Kulić u pomoć. Miljana je odlučila da će otići po drugi put da odradi kiretažu, zbog čega su mnogi zadrugari odreagovali burno.

Još turbulentnija tema za crnim stolom bila je afera Bore Santane sa rođenom sestrom Milice Kemez, Mirelom. Nedeljama unazad, još po ulasku Ermine Pašović spekuliše se o noći koju je Bora proveo kod Mirele u stanu, gde se desilo nešto više od prijateljskog razgovora. Mirela se oglasila za Pink.rs i poručila da njena sestra Milica nije psihički stabilna, ali nikako nije demantovala aferu sa Borom.

Prošle noći Milica je grcala u suzama zbog sestre i bivšeg dečka, koji su joj priredili slom živaca. Zadrugari su iznosili oprečna mišljenja, ne štedeći pritom ni Kemezovu, ni Boru. Neki su čak ostali pri mišljenju da se Mirela sveti svojoj sestri zbog njene popularnosti, imidža i svega što je do sada postigla, dok sa druge strane ima deo zadrugara koji govore da je to ipak Borino maslo, kako bi joj vratio za sve što mu je radila dok su bili u vezi.

Vladimir Tomović imao je nekoliko okršaja tokom emisije, počevši od Mine Vrbaški na koju je ponovo stavio tačku zbog Filipa Cara, pa se čak i sa njim obračunao. Mina nije ostala na to imuna, pa je tvrdila da ne ponavlja isti scenario kao sa Mensurom Ajdarpašićem, ali zadrugari, kao ni Vladimir nisu poverovali u to.

U toku noći desio se i pravi zadrugarski ljubavni haos. Bivše partnerke Sanja Stanković, Monika Horvat i Jovana Tomić Matora oplele su jedna po drugoj, što je izazvalo polemiku i svađu za crnim stolom. Tu su bili umešani Mina i Car, koji su imali svoj deo drame.

Sanja je odlučila da Filipa javno ponizi pred svima, pa mu je dala, žargonski ,,korpu", isičući sve ono što joj se ne sviđa kod njega.

Nakon emisije Zola je pokušao da priđe Miljani, ali mu ona nije dala prostora za to, već ga je nakon rasprave isterala iz apartmana, a on je otišao nešto kasnije kod zadrugara kako bi im saopštio da se ona uputila na kiretažu, kako je i rekla da će se desiti.

I dok se na imanju odvijaju teške i porodične drame, u krevetu Tare Simov postalo je tesno. Naime, Nikola Đorđević sve više vremena provodi sa crnokosom zadrugarkom, a u ranim jutarnjim časovima skoro pa je došlo i do poljupca. No, ono što je sve iznenadilo jeste kada im je Nikola saopštio da je Tomović poljubio u usta Zerinu Hećo, iako ona nije htela da pristane na to, ipak je u tome uspeo.

Autor: O. B.

#Zadruga