AKTUELNO

Noć puna turbulencija!

Prethodnih dana dešavale su se razne situacije u Zadruzi, ljubavni parovi su se svađali i raskidali, ali i mirili, određena prijateljstva su pukla, a neki od ukućana su saznali šta im se priča iza leđa! "Pitanja gledalaca" su, kao i svake srede, poljuljala mnoge odnose u kući!

Događaj koji je izazvao burne reakcije zadrugara, ali i publike, bila je odluka Nenada Aleksića Ša da plati kaznu od 50.000 evra Tari Simov. On je naišao na osude Zadrugara i kritike ali njega to nije poremetilo i nastavio je da ističe kako je presrećan zbog svog postupka.

Ali to nije sve Nenad Aleksić Ša takođe je dobio pitanja i vezana za njegovu bivšu ženu Ivanu i Vladimira Tomovića koja mu, po njegovom izrazu lica, nisu ni malo prijala. On je bivšu suprugu najstrašnije ponižavao, dok je za sebe isticao kako je dobar čovek. U sve ovo bila je umešana i reperova bivša devojka, Jelena Batos, koja je istakla da Ša više boli "bleja" Ivane i Vladimira i da je na ta saznanja imao burne reakcije, dok za mnoge druge stvari nije.

Kristijan Golubović i Kristina Spalević su juče u toku dana raskinuli, a u sinoćnoj emisiji "Pitanja Gledaoca" Kristijan je najstrašnije ponižavao Kristinu nazivajući je otpatkom Milana Jankovića Čorbe i Filipa Cara. U nastavku večeti Kristijan Golubović pokušao je da se pravda zbog prevare pričajući kako je sa Kristinom radio stvari iz inata. Pevačica je takođe rekla kako više nikada neće imati vrele akcije sa Kristijanom, a da li će održati reč ostaje da vidimo u narednim danima.

Maja Marinković bila je osuđena od strane gledaoca zbog svog nedoličnog i agresivnog ponašanja. Ona je istakla kako su gledaoci u pravu i da je nju sramota zbog njenih postupaka u ljubavnom odnosu sa Markom Janjuševićem, kome su gledaoci dodelili novi nadimak "rudar" zbog svakodnevnih vrelih akcija.

Par koji se takođe našao na stubu srama bili su Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević. Misicu su povezali sa bivšim zadrugarom, Banetom Čolakom, zbog količine pričanja i zvocanja, ali i osudili da je aljkava jer ne pere posteljinu. Ona je naišla i na osudu zbog ponavljanja kako je bila prevarena u prethodnoj vezi, a da je ona ta koja je prevatila. Stefana su uporedili sa bolnom tačkom Anđelom Rankovićem zbog njegove nove frizure, a on se branio u svom stilu.

Sanja Stanković i Filip Car sukobili su se za vreme emisije zbog njihovog odnosu i mogućnosti ulaska u vezu. Car je u svađi istakao kako ga Sanja sili da oni uđu u vezu. Kako su oni potrčci ove nedelje i spavaju zajedno u izolaciji njihova rasprava se nastavila. Filip je pokušao da se opravda zbog stvari koje je rekao u emisiji. Stankovićeva je opet završila u suzama isticajući kako je Car ponižava za crnim stolom.

Milica Kemez i Bora Santana imali su priliku da saznaju šta je Dragana Spasojević pričala o njima iza leđa, kako je komentarisala Miličinu životnu priču i koje epitete joj je dodelila, a to je naravno prouzrokovalo žestoku svađu, u kojoj su pale jako teške reči. Santana je stao u zaštitu svoje devojke i najstrašnijim uvredama častio Draganu, izneo šokantne detalje o njenom boravku u Švajcarskoj, zbog čega mu je ona pretila tužbom.

Mina Vrbaški i Mišel Gvozdenović znali su kako da završe ovu tenzičnu noć i iskoriste sve čari boravka u hotelu. Oni su imali vrelu akciju do ranih jutarnjih časova, a na kraju su zaspali držeći se za ruke.

Autor: A.N.

#Zadruga