AKTUELNO

Napunio baterije, spreman za nove pobede!

Nakon skoro godinu dana poslednjeg singla, Sergej Ćetković se vraća na scenu sa koferom punim iznenađenja za publiku. Spreman da nastavi tamo gde je stao u obeležavanju 20 godina karijere.

Foto: TV Pink Printscreen

Upravo premijera pesme ''Kofer'' po kojoj je i nazvan album, otvara novo poglavlje u njegovoj karijeri:

Kofer je pun dobre energije, dobrih pesama, spreman, krećemo turneju tamo gde smo stali. Nadam se da je sve ovo iza nas i već početkom oktobra, otvaram kofer i tu su nove pesme - priča Sergej.

Ispred objektiva premijerne kamere Sergej se prisetio i svojih prvih muzičkih koraka.

Od sedme godine sam u nižoj muzičkoj školi i od tada pa sve do danas nekako je muzika uvek tu uz mene i deo mene. Bend ''Vatrena srca'' je prvi bend gde sam bio prateći vokal, klavijaturista, ali to je veliko iskustvo. Taj deo života, sve kroz šta prođeš ti pomogne kasnije - dodaje Ćetković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovom prilikom otkrio je šta je to što ga izvede iz takta:

Mnogo nepravdi, ne samo prema meni, već i prema ljudima koje poznajem i koje ne poznajem. Sve ono što vidiš u medijima ima toliko stvari na koje ne možeš da budeš imun, da ne pričam o svim humanitarnim akcijama i bolesnoj deci koja zavise od nas i naših poruka. Ne mogu da verujem da svet funkcioniše na taj način - zaključio je pevač.

Autor: M.M.

#Sergej Ćetković