AKTUELNO

Uživo na Tv Pink!

Voditelj i novinar Darko Tanasijević je upravo ušetao u Belu kuću i započeo večerašnju emisiju "nominacije". Ovonedeljni vođa Marko Janjušević Janjuš je za ovonedeljne potrčke izabrao svoju bivšu devojku Maju Marinković i njegovog nekadašnjeg prijatelja Filipa Cara

Foto: TV Pink Printscreen

Prvi koji je dobio reč je Dejan Dragojević:

Drago mi je što jje Maja došla, neke stvari su se vratile. Car je već bio nominovan. Njemu ću dati glas - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći je reč dobio Marko Đedović:

Imamo raznoliko društvo u Beloj kući. Maja mi je draga ali njeno ponašanje mi je katastrofalno. Nisam bio za to što je uradila. Ovaj odnos je ušla prelako i prerano. Kada voli nekoga kako može da ima se*sualne odnose prema nekome drugom. Imala je se*s sa Čorbom, a volela Cara. Nesviđaju mi se njene reakcije. Nadam se da neće u nastavku praviti greške i budalaštine, ne bih voleo da ih pravi ali neka pravi. Prebrzo ulaženje u vezu sa nekim ko je u vezi. Verovatno tera inat Janjušu. Sa druge strane je Filip, on ima katastrofa ponašanje, jako ružno prema ženama. To ponašanje smo već gledali godinu dana. Šaljem Cara jer mi je Maja draga - pričao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu:

Autor: N.V.