AKTUELNO

Podržavaju sreću svog prijatelja!

U toku je emisija Pitanja novinara, Darko Tanasijević postavio je pitanje Sandri Rešić o odnosu Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako se tebi čini ovaj odnos? Šta ti kažeš na sve? - pitao je Darko.
Što se mene tiče skroz! Vidim da je Dejan raspoložen i srećan, sav je kao leptirić. Što se mene tiče, ja sam skroz za! Govoriću o Dejanu, treba da radi kako mu osećaj nalaže, jer sve drugo bi bilo loše... - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Super je meni ovo, samo sam u fazonu da treba Sandra i Dejan da zamene krevete, da više ne slušam ujutru fućkanje i zvanje Aleksandre. Ja sam za! - kratko je rekao Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je ovo super i ekstra. Sve što ga čini srećnim ja ću podržati. Gadosti, neke glupe priče i foliranja nikada neću podržati, ali ovo uvek. Apsolutno se slažem sa ovim odnosom. Oni se druže, leže, pričaju... Dopada mji se početak jer je dopadljivo sviđanje, jer neko zaljubljivanje bi bilo budalaština i zavlačenje, ali ima vremena za sve. Sve mi se ovde sviđa, ona je neko ko je meni drag, zaista. Imaćemo problem samo ako se ne obrne i ne bude ljubomorna na Rešićevu, nadam se da se neće Dejan više odricati Sandre. Šalim se malo, naravno. Treba da rade sve što im je lepo i uvek ću podržati lepe stvari, pa god se ljutio zbog toga - govorio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam tek večeras skontao da se muvaju, mislio sam do skoro da je to površno. Nek svako sam sebi bira sreću, ima on kio će da ga posavetuje. Čovek je skoro izašao iz neke priče, ali svakako mjislim da je sada Veternik presrećan i da je ponosan na novu snajku. ne mešam se više u lubavne odnose više, bitno je da su dobri i da se ne svađaju. Samo da oni budu srećni, nek se žene i vole slobodno. Aleksandra se dosta promenila, mnogo se bolje ponaša i dosta je sada prirodnija i normalnija, to mi je stvarno drago da vidim - govorio je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga