AKTUELNO

Kao i uvek, bez dlake na jeziku!

U toku je emisija "Izbacivanje". Ovonedeljni nominovani zadrugari su Ana Jovanović i Sandra Čaprić. Prvi sagovornik voditelja Darka Tanasijević u šiša baru je Filip Car koji je na samom početku otkrio kako se oseća:

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam gde sam, sa Dalilom sam u bliskom odnosu ali nismo u vezi. Nadam se da će biti okej... Meni se uvek može desiti momenat slabosti .Smatram da mi se veza više ne može desiti ovde, više nisam spreman da pružim ljubav, ovo je moj maksimum. Malo se grlimo malo svađamo, ali više ne osećam potrebu za vezom. Ja teško funkcionišem u vezi. Nemam poverenja u Dalilu još, ona ima nešto što me radi, inteligentna je. Razmišljao sam danas, nećemo da ozvaničimo vezu jer ovako je bolje, ne moramo da budemo non stop zajedno. Ja volim da razmenjujem nežnost kada sam zajedno. Dosta su na mene uticala pitanja i ljudi. Ona to govori zbog Dejana - tako su mi pričali. Ja sam rekao da moja sledeća veza moja biti sto posto iskrena da ja to želim i osećam sto posto. I sa njom sam ali bilo je tu dosta stvari. Smatram da sam emotivno nezreo, treba da se prepustim i doći će sve na svoje. Ja moram biti sam neke vreme da bih rekao da je to to. Nema smisla ovo što radim - pričao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nemam lošu nameru sa Dalilom, želim da se oboje borimo za neke stvari. Ne bih se ja osećao muški da je pustim sada, ja želim da joj pomognem, ne može ona da promeni sliku o sebi. Dejan je muškarac, on ima prijatelje uz sebe, a ona ne, ja neću biti on, želim da mu pomognem. Dejanu je lakše stati na noge, treba da se okrene i to je to. Dalila nije znala šta priča, ona nije imala pojam o čemu priča. Ja osetim tu energiju, gledam je prolazi kroz staklo i vrata, valja se po podu. Odlučio sam da budemo u ovakvom odnosu, neću vezu, samo da se ona ne veže za mene, ne znam više šta je pametno. Malo sam i ja pogubljen... Ja sa Dejanovom bivšom ženom, on sa mojom bivšom devojkom, šou... Dejan i Dalila su meni jako slični, ja mislim da je on upravu, ali ja sam od njih video sve i suze, i mržnji i napad i sve. Ne mogu da kažem da su samo loši ili samo dobri, sve su pokazali. Ako ih osudiš možeš ih opravdati, eto, više se ne zna... - ispričao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni su Dejanove suze jadne, njemu su Đedović i svi oko njega govorili šta da radi, a on opet nešto srlja. Kad je imao poštedu on je za dva dana se promenio, to je ne moguće meni. U tim situacijama se više ne zna. Na žurki, ona na šanku, on igra, Dalila mi prilazi za rulet sto, a on ide da plače. Nije mi jasno dokle će više da plače. Dalila je loša, pa je loša. Ja sam to rekao, pričao sam i sa Zolom, nepravedno je to što je ona njemu napravila, ali o čemu mi pričamo. On bio povređen, vratio se njoj, ja se sklonio, ma se on sklonio. Bili su prijatelji, meni je ovo ludnica. Meni je jedino moj potez dobar, ali ne znam šta bih ti rekao, mogu da pričam u nedogled, a ništa da kažem normalno. Odlučio sam da više ne budem sa devojkama iz rijalitija, kada izađem idem pravo kući - otkrio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video - prilogu: 

Autor: N.V.