AKTUELNO

Pevač Peđa Jovanović održaće veliki solistički koncert u MTS dvorani 5. novembra.

Na reprtoaru će se naći brojne pesme koje je Peđa snimio do sada, ali i veliki broj obrada pesama koje izvode njegove kolege. U višečasovnom muzičkom doživljaju Predrag će izvesti pesme koje njegova publika obozaža, kao što su “Želja”, “Grade moj”, “Moje noći traju danima”, ali i veliki broj kavera koje publika voli da sluša u pevačevom izvođenju. 

Foto: Foto: Predrag Pešić

- Sa ponosom najavljujem moj prvi solistički koncert u Beogradu! 5. Novembra se vidimo u mts dvorani da zajedno zapevamo moje pesme i covere... Neizmerno vam hvala za ogromnu ljubav i podršku, kao i što činite da moji snovi postaju stvarnost! Vidimo se, a verujte da će ta noć trajati najduže - poručio je Predrag za beogradske medije.

Foto: Foto: Predrag Pešić

- Srećan sam što posle mnogo godina mogu da obradujem publiku prvim velikim koncertom, a ono što obećavam jeste da će se svi sjajno provesti Pet godina Peđa je nastupa sa članovima “Lexington benda”, a publika poslednjih godina uživa u muzičkim obradama koje Peđa snima. Do sada je snimio covere brojnih svojih kolega kao što su Kemala Montena, Tome Zdravkovića, Nedeljka Bajića Baje, Šaban Šaulića, Džeja Ramadanovskog i mnogih drugih.

Autor: Pink.rs