AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Tokom samog početka emisije ''Vanredno ubacivanje'', voditeljka Ana Radulović obavila je razgovor sa Mikijem Đuričiem, koji je dao sud o novonastalim situacijama u ''Eliti''.

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom početku moram da kažem da želim da čestitam rošendan televiziji ''Pink''. Miki Đuričić je večeras gost, a on je tokom jučerašnjeg dana postao tata. Miki , čestitke, kako se osećaš? - upitala je Ana.
Jako je sada lakše, ali je osećaj prelep - rekao je Miki.
Kako komentarišeš dešavanja u ''Eliti?'' - upitala je Ana.
Milena sad ne zna kakva je bila Ana. Što se tiče ove Aneli, za čim onažali? Zar treba da se živi pored nekog s kim imaš se*s jedno u tri meseca, da ne možete da se pogledate? Narod voli da vidi kad je neko jadan. Dejana sam mogao da svarim, jer je on imao nešto u sebi, nije bio praza, kao i Kija. Aneli je prazna. Ne dopadaju mi se takve devojke:''Jadna ja, muž mi je otišao sa Stanijom'' Kakva jadnica? Bio sam u dvaneaest rijalitija, uglavnom majke koje su bile u rijalitiju ne ulože posle učešća u decu, nego u botokse i izgled. Boži nije mesto u rijalitiju. Nema harizmu, ni talenat. Slađa iz Užica, molim? Kako sebe neko može da nazove ''Poršelina''. Čuburca gotivim i pored toga što je u svađi sa Mićom, a Bebica je teški džukac - kazao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Prva tema je bila Milena Kačavenda - dodala je voditeljka.
To mafijanje njeno, isticanje toga da je iz Beograda i ostalo mi se ne dopada. Blatila je i nekog mog drugara po emisijama, a to veze s vezom nema. Ona je inače zanimljiva, ali mi se ne dopadaju neki njeni stavovi. - istakao je Miki.
Šta misliš o Staniji nakon svega što se desilo sa Asmirom? - upitala je voditeljka.
Ne ide mi tip poput njega uz nju. Ona je uspešna u tome što radi, mislim da treba da se uozbilji - kazao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u videp-prilogu. 

Autor: S.Z.