AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija ''Gledanje snimaka''. Na narednom video-klipi prikazano je kako Jovana Tomić Matora govori koliko joj sve teže pada dok posmatra odnos Anite Stanojlović i Anđela Rankovića. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Stanojlovićevoj, kako bi prokomentarisa ono što je njena bivša izrekla.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom na to da Matora govori kako smo Anđela i ja tema zbog nje, neću joj davati na značaju i komentarisati ono što je rekla - istakla je Matora.
Reč je o tome da su mi moje rekacije nakon svega postale previše. Koliko kod da sam u svemu iskrena, ipak mi to šteti. Anita i ja smo bile u blaku, ušle smo kao par, naravno da me je zabolelo sve što se nakon toga desilo. Mene boli što su svi znali da je posle onoga s Mateom želela da se pomirimo, a ona ističe da je želela samo da me izmanipuliše - kazala je Matora.
Matora, zašto si sigurna da Anita i Anđelo nemaju veliki broj fanova? - upitala je voditeljka.
Ovde je stvar samo o tome da me izbacuju iz teksta svojim isticanjem svega. Mene boli jer ja neke stvari od Anite nisam zaslužila, ni najmanje. Ona nema srama, ni blama. Rekla je da bi se sa mnom pomirila, samo da bi me izmanipulisala, a znala je kako se ja osećam u tom trenutku i šta mi se dešava - istakla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora, očigledno da je ušao Anđelo, koji je iz Anite izvukao sve najbolje - rekla je voditelja.
Ivana, šta sam uradila da se ona oseća loše? Bila sam posvećena njenoj porodici, njoj, svemu! Meni se sve srušilo - kazala je Matora.
Ja nemam šta da kažem Matoroj, jer je Matora neko ko uvek gleda na situaciju iz jednog ugla. Ja ne želim samo da dozvoljavam da neko umanjuje vrednost Anitine i moje veze, kao što to radi Matora - kazao je Anđelo.
Ja se ovde osećam kao da ja nekom radim nešto loše. Zašto? Što sam ja bilo kome kriva, ako sam volea i na kraju bila povređena? Anđelo stalno ustaje i brani Anie

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.