AKTUELNO

Ima i umetničko ime!

Miroslav Miki Đuričić napustio je ''Zadrugu'' 25. maja, kada je pobegao iz iste zbog čega je bio diskvalifikovan i nije imao priliku da stigne do superfinala, iako je mnogima upravo on bio favorit u najgledanijem rijalitiju na našim prostorima. Mesec i po dana kasnije, svojim fanovima priprema pravo iznenađenje.

Foto: TvPink Printscreen

Nime, Miki je rešio da snimi pesmu, i to pod umetničkim imenom Miki Kupinski. I da iznenađenje bude još veće, za ovaj projekat pozvao je Đokaru iz benda "Đokara i gnjurci" (inače Mikijevog omiljenog benda), te nema sumnje da će pesma biti totalno ludilo!

- Dragi moji, kao što znate, ja nemam veze sa pevanjem, nemam veze s komponovanjem, nemam veze s pisanjem tekstova, a pošto u ovoj Srbiji kod nas, ko god to ne zna - taj peva. Postoji neki program, zove se Auto-Tune, ti nešto pevaš glupavo, oni to propuste kroz Auto-Tune i ti postaješ pevač - objasnio je Miki u svom stilu.

Kako će izgledati produkt njihove saradnje i kako će se zvati pesma ostaje da vidimo, a do tada je Miki malim delom zagolicao maštu svojim fanovima sa Đokarom.

Autor: Pink.rs

#Miroslav Miki Đuričić

#Pesma

#Rijaliti Zadruga

'