AKTUELNO

Snimak sa koncerta "Lollapalooza" postao je viralan zbog prevodioca za gluvoneme. Sve je bilo u redu dok nije počela da prevodi oralni seks znakovnim jezikom...

Ako ste mislili da je posao tumača znakovnog jezika jednostavan posao, grdno ste se prevarili. Zamislite da treba da osobi koja ne čuje prevedete tekst, na primer, rep pesmne sa dosta eskplicitnog sadržaja i slenga vezanog za seks?

Taj posao pripao je jednom tumaču po imenu Keli Kardi na čuvenom muzičkom festivalu "Lollapalooza". Keli ne samo da se snašla kako da prevede pojmove kao što su "oralni seks" i "gutanje sperme", već je to i dočarala telom.

Snimak koji je osvanuo na TikToku, a potom na YouTube kanalu postao je viralan preko noći - svi su pohrlili da vide kako to Keli tverkuje i pokazuje "oralac" iz pesme "WAP", koju je na koncertu izvodila reperka "Megan Thee Stallion".

Pogledajte kako je to Keli majstorski izvela...

Inače, Keli živi u blizini Hjustona i na svom Instagram profilu često piše o novitetima u tumačenju znakovnog jezika, prilagodiljivosti savremenom slengu...

#Lollapalooza